ŠTO SE DOGAĐA?

Nevolje u raju? Kanye i Bianca već tjednima nisu viđeni skupa

Reper je nedavno otišao na putovanje u Japan, ali njegova supruga nije otišla s njim

Kanye West i Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reper Kanye West već neko vrijeme putuje Japanom, a od njegove supruge Biance Censori nema ni traga ni glasa. Par koji je inače svugdje išao zajedno, već dva tjedna nije snimljen skupa, a brojni se sada pitaju jesu li naišli na probleme u svojem braku.

image

Kanye West i Bianca Censori

Spot-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Šrofimedia

Kanye je nedavno viđen u jednom restoranu, a Bianca nije bila s njim. Također se nije pojavila s njim na jednom hrvačkom meču ranije ovog tjedna. Iako su i ranije ponekad izlazili odvojeno te ovo ne mora nužno značiti da imaju probleme u vezi, neki nagađaju da ipak nije sve u redu između njih.

Posljednji je put par snimljen zajedno 20. rujna u Tokiju, a potom je on viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje.

Ranije je Censori svugdje putovala s njim, podržavala ga tijekom zabava na kojima je bilo organizirano slušanje njegovog albuma "Vultures", a na istima joj se pridružila i njena obitelj.

image

Kanye West i Bianca Censori

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran razvod repera i Kim Kardashian. Od tada supružnici privlače pozornost gdje god da se pojave, najviše zbog svojih bizarnih outfita. Dok on u izlaske ide pokriven od glave do pete, ona često izlazi u jako provokativnim kombinacijama u kojima pokriva samo strateške dijelove. Zbog toga su čak dobili zabranu ulaska u neke restorane, a na društvenim ih mrežama često kritiziraju. Međutim, par ne mari previše za komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 16:35