SULUDA SNIMKA

Neugodnjak u prepunoj dvorani: Plesačica stražnjicom tresla ispred poznatog pjevača, a onda je zapela međunožjem...

Plesačica je prišla reperu na pozornici i okrenula se stražnjicom prema njemu te nastavila plesati

Incident na nastupu Bad Bunnyja

 Screenshot/tiktok/

Tijekom nedavnog nastupa u Portoriku megapopularni Bad Bunny, 30-godišnja glazbena zvijezda, slučajno je zapeo svojim međunožjem za tajice jedne od plesačica, i to usred nastupa, pred dvoranom punom ljudi.

@darielv98 Kiarita’s tights get stuck while dancing on Bad Bunny #badbunny #mostwantedtour #coliseodepuertorico #coliseopr ♬ original sound - Dariel

Snimka, koja je objavljena na TikToku, jasno otkriva da je plesačica prišla reperu na pozornici i okrenula se stražnjicom prema njemu te nastavila plesati.

Kada je počela tresti stražnjicom ispred Bad Bunnyja, najlonke su joj zapele je za njegove kratke hlače. Ubrzo nakon ovog incidenta ostatak ljudi na pozornici pokušao je zakloniti ovaj urnebesan prizor od očiju publike i odvojiti plesačicu od pjevačevih hlača. Bad Bunny se nakon svega počeo smijati.

image

Incident na nastupu Bad Bunnyja

Screenshot/tiktok/

Posljednjih se dana pričalo o ponovnim susretima i obnovljenoj romansi Bad Bunnyja i Kendall Jenner, pa postoje šanse da je i ona prisustvovala ovom nastupu. Javnosti je dosad bila poznata informacija da su prekinuli prošle godine u prosincu, nakon manje od godinu dana veze, no supermodel i pjevača sve češće viđamo u zajedničkim izlascima zbog kojih se mnogi pitaju jesu li ponovno u vezi.

image

Kendall Jenner i Bad Bunny

Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, Jenner i Bad Bunny bili su u vezi manje od godinu dana prije nego što su se navodno razveli u prosincu 2023. godine. Tada je osoba bliska bivšem paru za Entertainment Tonight rekla da veza "nikada nije bila ozbiljna".

- Oboje su znali da to vjerojatno neće biti vječno i to su razumjeli od samog početka - tvrdi insajder.

Zanimljivo je što Bad Bunny nije htio govoriti o privatnom životu, pa zapravo nikada nije potvrdio vezu, ali je rekao da u njegovu životu postoji netko zbog koga želi usavršiti engleski.

- S određenim ljudima razgovaram na engleskom. S jednom od njih prije nisam mogao razgovarati - izjavio je reper u jednom intervjuu na početku njihove romanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 16:12