‘JA MASTURBIRAM‘

Neke zvjezde imaju linije odjeće, šminke, ali ne Lily Allen. Ona je u biznisu sa seks-igračkama!

Vibrator s njenim potpisom je "savršen za putovanje i diskretan u torbici", a njen cilj je žensko seksualno zadovoljstvo
Lily Allen
 Instagram

Neke zvijezde prodaju svoje linije odjeće, torbica ili make-upa, no 35-godišnja Lily Allen je, kao i uvijek, drugačija. Ona je upravo na tržište lansirala novi vibrator Liberty by Lily Alen koji je osmislila u suradnji s brendom Womanizer.

Lily je još u svojoj biografiji "My Thoughts Exactly", objavljenoj 2018. godine, napisala kako na turnejama koristi vibratore i preporučila neke svoje osobne favorite među seks-igračkama.

Pjevačica je i Womanizerova "časnica za oslobađanje" tj. predvodnica njihove kampanje #IMasturbate kojoj je cilj uklanjanje stigme koja okružuje temu ženskog seksualnog zadovoljstva i samozadovoljavanja.

image
Instagram

- Seksualne igračke još su uvijek tabu tema, jer su povezane s masturbacijom i ženskim zadovoljstvom koje je i samo tabu tema. Jedini način da prestane biti tako je da se o tim temama razgovara otvoreno, često, bez srama i krivice - rekla je Allen.

Vibrator s njezinim imenom napravljen je u ograničenoj seriji, košta 89 funti, radi na šest razina intenziteta, a Allen kaže i da je jednostavan za rukovanje i "savršen za putovanje i diskretan u torbici".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:21