BORI SE S OVISNOŠĆU

Nekadašnja seks bomba viđena na ulici, izgleda podbuhlo: Rukom pokušala prekriti lice pred paparazzima

Zvijezda ‘Melrose Placea‘ ima problematičnu prošlost s alkoholom...

Heather Locklear

 Profimedia/

Američka glumica Heather Locklear, poznata po ulozi Amande Woodward u seriji ‘Melrose Place‘, iznenadila je javnost kada se u crnom izdanju i s Louis Vuitton torbicom vrijednom 2544 dolara prošetala ulicama Kalifornije. 61-godišnja glumica možda je bila na putu za Melrose Place, no mnoge je iznenadio izgled njezina lica.

Dok je izlazila iz jedne zgrade, primijetila je paparazze i pokušala rukom prekriti lice, no oni su ipak bili brži. Njezino lice izgledalo je pomalo podbuhlo, no glumica nije skidala osmijeh s lica.

image

Heather Locklear

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, zvijezda ‘Melrose Placea‘ ima problematičnu prošlost s alkoholom. Sve je kulminiralo kad se u alkoholiziranom stanju sudarila svojim Porscheom prije nego što je osuđena za 9 prekršaja i poslana na odvikavanje po nalogu suda u kolovozu 2019.

image

Heather Locklear

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prošlog je mjeseca otkriveno da opet pije, a izvor blizak glumici za Daily Mail je izjavio da je njezina obitelj jako zabrinuta za nju. U lipnju su procurile fotografije raščupane i uznemirene Locklear kako korača jednom poslovnom zgradom, a zatim je sjela i razgovarala sama sa sobom više od sat vremena. Na kraju ju je pokupio muškarac za kojeg se pretpostavljalo da je njezin zaručnik Chris Heisser, također 61-godišnjak, kojemu problemi s alkoholom nisu strani.

Tjedan dana kasnije obiteljski izvori potvrdili su: ‘Heather pije. Obitelj je jako zabrinuta. Svi se osjećaju bespomoćno - i Richie Sambora, njezina obitelj, a posebno njezina kći Ava Sambora koja je jako voli.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:48