OPASNOST NA CESTI

Ne mogu je zaustaviti: ‘Manekenka pije, šmrče i razbija aute, a sad vozačku gubi sedmi put‘

Zvijezda britanskih tabloida i model bila je na sudu već najmanje 16 puta zbog svojih prekršaja u vožnji, ali nikada nije bila u zatvoru
 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia/Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Katie Price sutra će biti optužena za još jedan prometni prekršaj nakon što je izbjegla zatvor zbog nesreće pod utjecajem alkohola i droge.

Problematična zvijezda britanskih tabloida stara 43 godine, piše Daily Mail, koja iza sebe ima već šest zabrana vožnje, jurcala je svojim BMW više od dopuštene brzine u blizini svoje vile u Horshamu u zapadnom Sussexu, tvrdi policija.

Riječ je o ranijem prekršaju nakon kojeg je, samo 11 dana kasnije, u ranim jutarnjim satima 28. rujna 2021. slupala svoj skupocjeni BMW, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu. Testovi su pokazali da bivši model ima 66 mikrograma alkohola u 100 mililitara daha - gotovo dvostruko više od zakonske granice, a bila je pozitivna i na kokain.

image
-/Shutterstock Editorial/Profimedia/-/Shutterstock Editorial/Profimedia

Price je dobila uvjetnu kaznu od 16 tjedana, ali je izbjegla zatvor tako što se prijavila u centar Priory na rehabilitaciju koja košta 6800 funti tjedno. A to joj nisu bili jedini problemi s policijom.

U listopadu 2019. Price je dobila zabranu vožnje na 18 mjeseci jer nije obavijestila policiju tko je bio za volanom njezina ružičastog Range Rovera tijekom nesreće u Bexleyju na jugoistoku Londona.

image
Ken Mckay/itv/Shutterstock Editorial/Profimedia/Ken Mckay/itv/Shutterstock Editorial/Profimedia

U rujnu 2021. kada je uništila svoj BMW, Price je još uvijek bilo zabranjeno voziti, a ta zabrana bila je na snazi i tijekom još uvijek navodnog prekršaja prekoračenja brzine zbog kojeg sada mora ponovno na sud. Kao će se sutra provesti, tek treba vidjeti, no kada se našla pred sudom zbog nezgode iz rujna prošle godine, čini se da ja zatvor izbjegla za "dlaku"

Okružna sutkinja Amanda Kelly ju je naime, osudila jer zaključila kako Price "misli da je iznad zakona" i rekla da je njezin vozački dosje "jedan od najgorih koje sam ikad vidjela".

Policija u Sussexu rekla je za MailOnline da se Price željela žaliti na uvjetnu kaznu, ali je utvrdila da za to nema zakonske osnove. Price je bila na sudu već najmanje 16 puta zbog svojih prekršaja u vožnji, ali nikada nije bila u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:39