ŠOK NA STADIONU

Navijačica usred utakmice seksualno napastovala suparničkog navijača: ‘Poj*** ću ga kasnije‘

40-godišnja majka šestero djece bila je vrlo pijana kad je muškarca zgrabila za genitalije, a zatim mu je ‘twerkala‘ na ramenu

Jemma Whiteside

 Facebook/Jemma Whiteside

Navijačica Manchester Cityja Jemma Whiteside suočava se s kaznom zatvora, zabranom pristupa svim nogometnim igralištima i mogućim ulaskom u registar seksualnih prijestupnika, s obzirom na to da je optužena za pipkanje navijača Evertona tijekom okršaja tih dvakju kluba u Premier ligi.

40-godišnja majka šestero djece bila je vrlo pijana kad je muškarca zgrabila za genitalije, a zatim mu je ‘twerkala‘ na ramenu. "Poj*** ću ga kasnije, a ne znam mu ni ime", pritom je izjavila, prenosi Mirror.

Žrtva je prijavila incident policiji rekavši da je "šokiran" što ga je milovala po genitalijama.

Kad su Whiteside pitali o incidentu, ona je kratko odgovorila: "Bez uvrede ljudima iz Liverpoola, ali oni nisu netko koga bih željela ili trebala."

Osuđena je za seksualno zlostavljanje nakon što je održano suđenje na sudu za prekršaje u Seftonu, a maksimalna kazna iznosi deset godina zatvora. Njezin sin je stipendist na zadnjoj godini u Premier ligi, a kći joj trenira za Liverpool.

image

Jemma Whiteside

Facebook/Jemma Whiteside

"Gledao sam utakmicu kad mi je s leđa prišla žena, stavila mi ruku između nogu i uhvatila me za testise. Zatim je doviknula: ‘Poj*** ću ga kasnije, a ne znam mu ni ime.‘ Otišla je zatim uz stepenice pa je bila malo viša od mene i onda mi je stavila svoju guzicu na rame i zatim otišla. Bio sam u šoku. Sišao sam dolje i pronašao policajce te sam im opisao što mi se dogodilo. Opisao sam ženu i rekao da znam gdje sjedi. Njezina ruka mi je zašla među noge, a zatim ju je podignula prema gore i zgrabila mi testise. Bila je direktno iza mene, a onda se popela i trljala guzu o moje rame. Bio sam šokiran, tako sam im rekao", ispričao je za Mirror.

Policajac koji ju je uhitio priznao je da je bila ‘vrlo pijana‘ te da se to moglo reći ‘prema načinu na koji se ponašala na svome mjestu na tribinama.‘ Micala je rukama, naginjala se preko ograde i pokušavala dohvatiti ljude ispod sebe pritom vičući na njih i na igrače na terenu, dodao je policajac.

"Govor joj je bio vrlo nerazgovjetan, bila je nesigurna na nogama, a oči su joj se caklile. Imao sam dojam da je bila jako pijana", objasnio je.

image

Jemma Whiteside

Facebook/Jemma Whiteside

Whiteside je policiji rekla da je bila s prijateljima i da je bila ‘jako sretna i dobro raspoložena‘, no negirala je da je bila pijana te je rekla da je ‘ponižena‘ zbog toga što je uhićena zbog seksualnog zlostavljanja.

Kad su je upitali voli li Scouse muškarce, kako se inače naziva stanovnike Liverpoola, odgovorila je: "Kao vjerna navijačica Cityja, to nije nešto za što mogu reći da vrijedi za mene. Ne bih tako nešto učinila ni svome dečku. Pitajte bilo kojeg navijača Manchester Cityja i on će se složiti sa mnom. To nije nešto što bih učinila. Uvrijedio me, ne sviđam mu se. Ja sam ugledna majka i ugledna navijačica Cityja. Ne bih se ponašala na način koji bi mi onemogućio da pratim Manchester City", objasnila je.

"Ako sam i prolazila pokraj njega, možda sam ga slučajno okrznula. Bila je to nogometna utakmica, sve je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta i lako se moglo dogoditi da sam nekoga okrznula", dodala je.

Izjavila je i da nikada nije rekla da će ga ‘kasnije poj***‘. "Nikada u životu nisam rekla tako nešto. Ja sam majka šestero djece. Kada se ne brinem o svojoj djeci, nogomet je jedino što me zanima", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:12