JE LI PRETJERALA?

Naomi Campbell na meti kritika zbog previše Photoshopa: ‘Bog nam pomogao ako čak i ona misli da joj ovo treba‘

Pratitelji u komentarima nisu bili blagi prema objavljenim fotografijama, nazivajući ih ‘najgorim Photoshopom ikada‘

Naomi Campbell

 Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia

Jedno od najvećih lica u povijesti mode, Naomi Campbell, trenutačno se suočava s kritikama zbog objavljivanja niza naizgled poprilično uređenih fotografija s ovogodišnje dodjele Oscara, piše Page Six.

Iako je supermodel ostavio sve okupljene na afterpartyju Vanity Faira bez teksta svojom haljinom krem boje, obožavatelji su brzo primijetili da su fotografije koje je prenijela na Instagram bile vrlo različite od neobrađenih fotografija snimljenih na crvenom tepihu.

U objavi na Instagramu Naomi se zahvalila svome timu, a pratitelji u komentarima nisu bili blagi prema objavljenim fotografijama. Naime, prva je fotografija bila jako retuširana, a Campbellina glava i nos izgledali su mnogo manji i neproporcionalni s ostatkom njezina tijela.

Iako je manekenka poznata po svojoj zadivljujućoj strukturi lica, na spomenutim je fotografijama njena čeljust oštrija i blago iskrivljena u blizini brade, a i koža joj je zaglađena i posvijetljena. Uređivanje slika iznenadilo je mnoge obožavatelje jer su "molili Naomi da objavi originalne slike" i "normalizira starenje".

image

Naomi Campbell

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Bog nam pomogao ako čak i Naomi misli da joj ovo treba - komentirao je jedan obožavatelj objašnjavajući da je ona savršena takva kakva jest te je dodao da joj "nisu potrebne izmjene".

- Prva slika je najgore fotošopirana slika koju sam ikada vidio - ubacila se druga osoba, dok je treća napisala: "Unajmi me da mogu bolje urediti tvoje fotografije za Instagram". Međutim, drugi su branili montirane uratke supermodela, okrivljujući za to "surovu realnost manekenstva".

image

Naomi Campbell na zabavi Vanity Faira

Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia

Podsjetimo, britanska ljepotica bila je jedan od najtraženijih modela u posljednja četiri desetljeća, dominirajući modnim pistama i kraseći naslovnice gotovo svih časopisa visoke mode. Ipak, tijekom godina se 52-godišnja Naomi fokusirala na majčinstvo, ali i glumu u filmovima. Pričalo se i o njenom biografskom filmu, a sama je izrazila želju da bi voljela da je u spomenutom filmu o njenoj karijeri i životu tumači zvijezda u usponu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:02