VELIKI POVRATAK

Nakon višegodišnje borbe s bolešću, manekenka se vratila na piste i objavila fotke iz backstagea: ‘Jača nego ikad‘

Izgledala je svježe, odmorno i optimistično dok se snimala sjedeći na stolcu za šminku i frizuru

Bella Hadid

 Screenshot/tiktok/instagram/

Bella Hadid vratila se svom poslu modela pet mjeseci nakon što je uzela bolovanje i pauzirala zbog višegodišnje borbe s lajmskom bolešću.

image

Bella Hadid

Emmanuel Dunand/Afp

- Prvi dan na setu nakon pet mjeseci - napisala je 26-godišnja manekenka dok je u srijedu na TikToku dijelila snimke iza kulisa.

@babybella777

First day back on set in 5 months!

♬ Sprinter Dave x Cench - Spotify Audios

Hadid, koja je obavještavala obožavatelje o svojim stalnim zdravstvenim problemima, izgledala je svježe, odmorno i optimistično dok se snimala u frizerskom i šminkerskom stolcu. Objava je izazvala izljev ljubavi obožavatelja, a mnogi su popularnoj Belli rekli da im je "drago da se osjeća bolje". Također, brojni su istaknuli da izgleda "prelijepo i jače nego ikad".

@babybella777

SOME people did NOT study their lines prior to rehearsal.

♬ original sound - Bella Hadid

Podsjetimo, Hadid je pauzirala svoju karijeru i odmakla se od društvenih medija kako bi počela liječiti lajmsku bolest u nadi da će simptome kronične bolesti staviti "pod kontrolu". Tijekom vikenda objavila je niz uspomena na kojima je prikazana u najgorim trenucima svojih zdravstvenih problema, kao i isječke njezine medicinske dokumentacije od posljednjih nekoliko godina, prenosi Daily Mail.

Fotografije prikazuju dokumentirane zdravstvene probleme koji su je mučili godinama, čak i dok je postala jedan od najtraženijih modela na svijetu.

Ranije je, unatoč iscrpljujućoj bolesti i bolnim tretmanima, istaknula kako “ne bi ništa mijenjala” te bi “prošla kroz sve ovo opet” jer ju je to u konačnici učinilo onakvom kakva je danas. Također je dodala da se "gotovo 15 godina nevidljive patnje isplatilo" jer je imala priliku širiti ljubav te je po prvi put u životu mogla biti ono što jest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:39