GOTOVO JE

Nakon šest godina na sudu, Channing Tatum i Jenna Dewan službeno su se razveli

Bivši glumački par posljednjih se godina borio na sudu, a ovih su se dana nagodili

Channing Tatum i Jenna Dewan

 Valerie Macon/Afp

Glumac Channing Tatum i njegova bivša supruga Jenna Dewan finalizirali su svoj razvod šest godina nakon što su prekinuli. Kako prenosi Page Six, detalji razvoda su zapečaćeni, ali je poznato da su se oboje složili da će se odreći prava na uzdržavanje bivšeg druga.

Osim toga će se bivši par privatno sastajati sa sucem oko bilo kakvih budućih sukoba vezanih uz njihovo sporazumno uzdržavanje zajedničkog djeteta, kćeri Everly. Imaju 45 dana za dogovor oko promjena u alimentaciji ili za nagodbu oko kršenja ugovora o alimentaciji.

image

Channing Tatum i Jenna Dewan

Chris Delmas/Afp

Njihova nagodba im omogućuje da izbjegnu suđenje koje je bilo zakazano za prosinac. Bivši supružnici su se dogovorili da je službeni datum njihova razvoda 2. travnja 2018., a službeno su bili slobodni od 20. studenog 2019.

image

Channing Tatum i Jenna Dewan

Tony Dimaio/Shutterstock Editorial/Profimedia

Jenna je zahtjev za razvod podnijela 2018., nakon devet godina braka, a potom je krenula njihova bitka vezana uz novac koji je Channing zaradio od filma "Magic Mike". Dewan je optužila bivšeg da je iskoristio njihov zajednički novac kako bi pokrenuo taj projekt zbog čega je smatrala da bi trebala dobiti dio prihoda.

"Dokle god bude trajala ova brakorazvodna parnica, on će nastaviti uživati u nepravednim pogodnostima prikupljanja prihoda od "Magic Mikea", bez da će platiti Jenni njezin dio - nešto što je već godinama radio", pisalo je u sudskim dokumentima. S druge strane, Tatumov odvjetnički tim je optužio Dewan da su njezine optužbe taktika kako bi produljila brakorazvodnu parnicu.

image

Channing Tatum i Jenna Dewan

Summit Entertainment/Touchston/Collection Christophel Via Afp

Inače, Jenna i Channing su se upoznali 2006. godine na snimanju filma "Step Up", a zaručili su se dvije godine nakon. Vjenčali su se 2009. godine. Nakon razvoda od Jenne je Channing, 2021. godine, započeo vezu sa Zoë Kravitz, a danas je par zaručen. Dewan je također nastavila dalje nakon razvoda pa se 2020. godine zaručila za Stevea Kazeea s kojim ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 10:28