KONCERT U SUSJEDSTVU

Nakon sedam godina pauze, Beyonce najavila veliku turneju: Fanovi spremni na nestašicu karata

Očekuje se da će potražnja za ulaznicama biti velika, s obzirom na to da je ovo njena prva solo turneja od 2016. godine

Naslovnica albuma ”Renaissance”

Glazbena diva Beyoncé najavila je svjetsku turneju na kojoj će održati čak 43 koncerta, a predstaviti će svoj hvaljeni album "Renaissance", piše BBC.

Turneja će započeti u Švedskoj 10. svibnja, a nastavlja se tjedan dana kasnije na stadionu Principality u Cardiffu. Sveukupno, Beyonce će održati pet nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, što znači da turneju nastavlja u Edinburghu 20. svibnja, pa u Sunderlandu 23. svibnja i na londonskom stadionu nogometne ekipe Tottenham Hotspur 29. i 30. svibnja.

Turneja će se zatim nastaviti tijekom lipnja u Lyonu, Barceloni, Marseilleu, Kölnu, Amsterdamu, Hamburgu, Frankfurtu i Varšavi.

Od srpnja, Beyoncè će krenuti na sjevernoamerički dio turneje, koja počinje u Torontu, 8. srpnja, te se nastavlja u Philadelphiji, Louisvilleu, Chicagu, New Yorku, Bostonu, Miamiju, Las Vegasu, Los Angelesu, Houstonu i drugim mjestima, dok završava u New Orleansu 27. rujna.

image

Beyonce

Imp Features/Imp Features/Pr/Imp Features/imp Features/pr

Naime, očekuje se da će potražnja za ulaznicama biti velika, s obzirom na to da je ovo njena prva solo turneja od 2016. godine, a pretprodaja ulaznica za njene britanske nastupe započet će u četvrtak u 10 sati. Karte u regularnu prodaju kreću u utorak, nekoliko dana kasnije.

Podsjetimo, 41-godišnja Beyonce je prije dva tjedna nastupala na luksuznom otvaranju hotela Atlantis The Royal u Dubaiju i tako se vratila na pozornicu nakon nekoliko godina. TMZ tvrdi da je dobitnici Grammya za prvi nastup u nekoliko godina plaćeno 24 milijuna dolara kako bi nastupala na spomenutom otvorenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:55