TEŠKE RIJEČI

Nakon prijetnji smrću reperu Offsetu, suprug Nicki Minaj završio u kućnom pritvoru

Kenneth Perry na društvenim je mrežama slao prijeteće poruke bivšem članu grupe Migos i suprugu Cardi B, koja je već duže u svađi s Minaj

Nicki Minaj i Kenneth Perry

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Kennethu Pettyju, suprugu Nicki Minaj, određeno je 120 dana kućnog pritvora nakon što je prekršio uvjetnu kaznu objavljivanjem isječaka na društvenim mrežama u kojima se činilo da prijeti reperu Offsetu.

image

Offset i Cardi B

Photo Image Press/Zuma Press/Profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia

U sudskom nalogu podnesenom u srijedu u središnjem okrugu Kalifornije, Pettyju je naloženo da se podvrgne kućnom nadzoru nakon što je "snimljen u videu kako upućuje prijeteće riječi određenoj osobi dok je bio u društvu osobe s kriminalnim dosjeom". Konkretna osoba koja se spominje u nalogu je Offset, a isječci se odnose na niz poruka koje je Petty uputio reperu, a koje su se pojavile na društvenim mrežama 16. rujna.

Petty je osuđen na tri godine uvjetne kazne u srpnju 2022. nakon što je priznao krivnju da se nije registrirao kao seksualni prijestupnik u državi Kaliforniji 2020. Naime, Petty je 1995. osuđen za pokušaj silovanja prvog stupnja 16-godišnje djevojke i proveo je četiri godine u zatvoru u New Yorku.

U video isječku koji je postao viralan na društvenim mrežama 16. rujna, Petty i osoba iz njegove pratnje vide se ispred hotela u New Yorku, gdje je navodno odsjeo Offset. U snimci, među raznim prijetećim komentarima, Petty kaže: "Planiraj taj odmor, planirat ćeš svoj sprovod, pi*ko!"

U videu objavljenom na Offsetovim društvenim mrežama, reper se podsmjehnuo na prijetnje. "Izlazim iz mlažnjaka, smiješan je", rekao je Offset i implicirao da je Petty bez prebijene pare.

Offset, bivši član rap grupe Migos iz Atlante, suprug je reperice Cardi B. Minaj i Cardi B dugo su se svađale, pa se čak i potukle na zabavi Harper‘s Bazaar Icons tijekom New York Fashion Weeka u rujnu 2018. Video koji je u to vrijeme kružio društvenim mrežama prikazuje Cardi B kako juri prema Minaj i napada je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:55