SRETNA JE

Nakon nedavne smrti bivšeg dečka, druga tenisačica svijeta ljubi poznatog biznismena - koji je oženjen

Tenisačica i biznismen posljednjih su nekoliko mjeseci uočeni više puta u zajedničkom društvu

Aryna Sabalenka i Georgios Frangulis

 Screenshot/Instagram

Obožavatelji su uvjereni da je tenisačica Aryna Sabalenka potvrdila da ljubi biznismena Georgiosa Frangulisa, prenosi Essentially Sports. Frangulis je izvršni direktor Oakberryja i sponzor američke momčadi Formule 1, Haas F1. Iako su tenisačica i biznismen posljednjih nekoliko mjeseci uočeni u zajedničkom društvu, zbog fotografije na društvenim mrežama obožavatelji misle da su Sabalenka i Frangulis zajedno.

Kao što znamo, o tenisačici se u zadnje vrijeme dosta pisalo nakon što je njezin bivši dečko, hokejaš Konstantin Koltsov, preminuo. Kako je policija izvijestila, riječ je o suicidu. Tužna je vijest potresla mnoge, a posebno Sabalenku koja se oglasila i na svom Instagramu.

"Konstantinova je smrt nezamisliva tragedija i iako tada nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju privatnost i privatnost njegove obitelji u ovom teškom periodu", poručila je tenisačica tada. Sabalenka je, kako prenosi Daily Mail, prvi put povezana s Koltsovim u lipnju 2021.

image

Konstantin Koltsov Arina Aryna Sabalenka

/X Aryna Sabalenka

Koltsov je, kako prenose mediji, pao s balkona hotela u Miamiju, a njegova bivša supruga, Julija Mikhailova, vjeruje da je zvijezda u kobnom trenutku bila u alkoholiziranom stanju. Mediji prenose da su Koltsov i njegova bivša supruga u braku dobili troje djece - Daniela, Alexandera i Stefana.

Strani mediji također navode da je Frangulis bio oženjen kad je započeo aferu sa Sabalenkom. Navodno je njegova supruga, kad je saznala za 26-godišnju tenisačicu, podnijela zahtjev za razvod. Kad je jedan reporter Frangulisovu ženu pitao je li istina da je Sabalenka razlog kraha njihova braka ili su se razišli i ranije, ona mu je odgovorila: "Udana sam za Georgiosa. No tražit ću razvod. Njihova afera traje još od Kalifornije."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 14:48