NOVI POČETAK

Nakon izlaska iz zatvora, zvijezda ‘Harryja Pottera‘ povukao se iz glume

Uhićen je 2009. zbog uzgoja kanabisa u vlastitoj kući, a Jamie je proveo i dvije godine u zatvoru zbog nasilja u neredima u Londonu 2012.

Jamie Waylett

 Shaun Curry/Afp/Profimedia/Shaun Curry/afp/profimedia

Obožavatelji Harryja Pottera bili su prilično zbunjeni kad je Vincent Crabbe jednostavno nestao iz društva Draca Malfoya i iznimno popularne filmske franšize. Naime, glumac Jamie Waylett otpušten je iz filmova zbog svojih ilegalnih aktivnosti, ali sada se za Jamieja sve promijenilo nakon što je pušten iz zatvora.

Njegovo odsustvo u filmu rezultat je hapšenja 2009. zbog uzgoja kanabisa u vlastitoj kući. No, to nije bio njegov jedini sukob sa zakonom, jer Jamie je proveo dvije godine u zatvoru zbog nasilja u neredima u Londonu 2012. Sada kao slobodan čovjek, obožavateljima je dao uvid u svoj život na interaktivnoj platformi Cameo.

Jamie ne preuzima nove glumačke angažmane. Zadnji put je viđen na velikom platnu u ‘Harryju Potteru i Princu miješane krvi‘. Međutim, čak i da ga vide u filmu, obožavatelji ga možda ne bi prepoznali zbog novog izgleda. Sada iznad obrve ima istetovirane zvjezdice. Također, umjesto glatkog babyfacea znanog iz filmova, ima gustu bradu.

Obožavatelji komuniciraju s Jamiejem na Cameu gdje se ne libi prisjetiti i vremena Harryja Pottera. "Slytherin za cijeli život", izjavio je u jednoj od poruka obožavateljima, a čini se da su njegovi fanovi oduševljeni njegovim porukama, ostavljajući mu mahom vrlo pozitivne komentare. Jedan je napisao: "Sjajno sam se zabavljao na Cameu tijekom prošle godine. Dobio sam nekoliko sjajnih odgovora, iako mi je jedan od najdražih definitivno Jamie Waylett. Čini se kao nevjerojatno dobar i ljubazan tip. Glumio je Vincenta Crabbea u Harryju Potteru".

A što se tiče ostatka kultnog trija iz doma Slytherina, glumac koji glumi Goylea, Josh Herdman, još je uvijek na glumačkoj sceni. Iako je njegova uloga u Harryju Potteru još uvijek ono po čemu je najpoznatiji, pojavljivao se u raznim filmovima i serijama uključujući "Čovjeka koji je pao na Zemlju". Vođa čopora, Tom Felton, je objavio autobiografsku knjigu u kojoj detaljno otkriva kako je bilo u vrijeme snimanja Harryja Pottera te kako je bilo odrastati kao dječja zvijezda u čarobnjačkom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 02:40