IMALA JE 47 GODINA

Nakon Diddyjevog uhićenja pojavile se nove teorije o smrti bivše partnerice: ‘Bila je u potpunosti zdrava...‘

Kim je preminula prije šest godina, a vijest o njezinoj smrti šokirala je cijeli svijet

Sean ‘Diddy‘ Combs

 Angela Weiss/Afp

Reper P. Diddy prošlog je tjedna uhićen nakon teških optužbi za silovanje, reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i druga kriminalna djela. Svakim danom u javnost izlazi sve više detalja o njegovom privatnom životu, a ponovno se počelo pričati i o iznenadnoj smrti njegove bivše djevojke Kim Porter.

Kim je preminula prije šest godina od posljedica upale pluća, ali brojni sada misle kako to nije pravi uzrok njene smrti. Porter, koja je preminula s 47 godina, bila je u potpunosti zdrava, a nekoliko dana prije smrti je imala simptome nalik gripi. Upravo se zbog toga sumnja da je Kim umrla od upale pluća.

Među onima koji sumnjaju da je Porter imala upalu pluća je sin Donalda Trumpa, bivšeg predsjednika SAD-a koji je inače blizak Diddyjev prijatelj. Njegova bivša supruga je bila dobra prijateljica s Kim, a on tvrdi kako se Porter uvijek bojala Diddyja s kojim je bila u vezi od 1994. do 2007., uz prekide i s kojim je dobila troje djece.

Početkom rujna su objavljeni i njezini memoari "Kim‘s Lost Words" u kojima je autor Jamal T. Millwood tvrdio da je Diddy prvi put udario svoju bivšu nakon što je odbila molbu tijekom seksa. Opisao ga je i kao zastrašujućim čudovištem. U knjizi je napisao i da je par imao otvorenu vezu tijekom koje se reper snimao za vrijeme seksualnih odnosa s mlađim dečkima. Isto tako, tvrdio je i da je Diddy na svoje zabave dovodio maloljetne djevojke, a iste je zabave nazivao "Freak Offs". Na tim je zabavama prisiljavao svoje žrtve na seksualne odnose s muškim prostitutkama, dok je on sve gledao i snimao.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Inače, Kim i Diddy su zadnji put snimljeni zajedno tri mjeseca prije nego što je ona preminula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 06:09