LJEPOTICA IZ ELBASANA

Najveća albanska zvijezda: Tečno govori četiri jezika, prati je skoro milijun ljudi, a Hrvatsku - obožava

Televizijska voditeljica postala je viralna tijekom proslave povijesnog gola Albanije na Euru 2024.

Eva Murati

 Instagram

Eva Murati, televizijska voditeljica i strastvena navijačica, postala je viralna tijekom proslave povijesnog gola Albanije na Euru 2024. Televizijska je zvijezda ludovala na tribinama i snimala se dok je slavila gol svoje zemlje na nogometnom natjecanju. Kao što znamo, veselje nije dugo potrajalo jer je Albanija izgubila od Italije 2-1.

Ali tko je Eva Murati? Osim što je televizijska voditeljica i na Instagramu ima 941 000 pratitelja, Murati je poznata u Albaniji i kao glumica i model. Murati već osam godina vodi specijaliziranu emisiju za nogometnu Ligu prvaka, a u Hrvatskoj je bila nedavno na Sunset Sports Media Festivalu koji se održao u Zadru.

Iako joj je to bio prvi put da je u Zadru, nije bio prvi put da je posjetila Hrvatsku. Kako pišu mediji, Albanka je posjećivala Hrvatsku još kada je bila dijete. S obitelji je dolazila na odmor gdje je uživala u hrani i moru, a svidjeli su joj se i Hrvati.

Inače, kako piše The Sun, Murati je rođena u Elbasanu, a u Tireni je završila Pravni fakultet. Tečno govori engleski, španjolski i talijanski, a kako navodi The Sun, navija za Juventus. U srijedu će ponovno navijati za svoju Albaniju koja će odmjeriti snage na Europskom nogometnom prvenstvu s Hrvatskom. Utakmica je zakaza za 15 sati, a igra se u Hamburgu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 11:49