ZBOG ŽENE?

Najpoznatija američka kućanica nakon 27 godina razvodi se od svog markantnog supruga

Par iz serije ‘Real Housewives of Beverly Hills‘ priznao je da prolazi kroz veliku krizu, no probleme žele rješavati u privatnosti

Kyle Richards i Mauricio Umansky

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Neugodne vijesti stižu iz svijeta realityja: Kyle Richards i Mauricio Umansky, omiljeni par iz serijala "Real Housewives of Beverly Hills" razvode se nakon 27 godina braka. Ili barem imaju ozbiljne bračne probleme. Priči tu nije kraj jer se čini da je 53-godišnja Kyle Richards u vezi s country pjevačicom Morgan Wade (28).

Fanovima su vijesti o kraju braka koje je objavio People magazin teško pale, a TMZ je sve začinio pišući o Kyleinoj vezi s Morgan i insinuirajući da je to razlog za probleme i razlaz zvijezda realityja.

image

Kyle Richards i Morgan Wade

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Odnos dviju žena počeo se komentirati prije više od godinu dana na društvenim mrežama. Njih su se dvije počele jako intenzivno družiti nakon što je pjevačica reality zvijezdu upoznala sa svojim fitness trenerom. Imaju mnogo dodirnih točaka, kako su istaknuli obožavatelji analizirajući vijesti i objave na društvenim mrežama: Kyle je prošlog ljeta otkrila da je prestala piti alkohol, dok ga se Morgan odrekla prije šest godina. Pratitelji su, također, objavili kako su dvije žene vrlo bliske, nose identično prstenje, a navodno imaju i identične tetovaže srca.

Prošlog proljeća dodatno su se pojačale glasine o prirodi njihove veze, kada su njih dvije viđene na zajedničkom odmoru, a Richards nije nosila vjenčani prsten. U njezinu je braku očito bila kriza, jer su oštrooki pratitelji primijetili kako Richards nije uopće komentirala suprugove čestitke za rođendan, Majčin dan ni za Valentinovo, dok je često komentirala Morganine objave na Instagramu i komunicirala s obožavateljima pjevačice.

Među Morganinim brojnim tetovažama u lipnju ove godine, primijetili su i slovo K na lijevoj ruci koje prije toga nije bilo tu.

Njih dvije često dijele fotografije s različitih događanja na kojima se pojavljuju i to traje već dugo - prošle godine Kyle je bila gošća Morgan na dodjeli glazbenih nagrada Americana u Nashvilleu. Dvojac je čak uskladio svoju odjeću odabravši kožne outfite. U siječnju ove godine bile su zajedno na odmoru u Meksiku.

Richards je na svom Instagram profilu ispričala trenutak kada je upoznala Morgan, otkrivši da su se prvi put srele u veljači 2022., nakon što je "uhodila" pjevačicu na društvenim mrežama.

"Uhodila sam @morganwademusic na IG-u nakon što sam slušala njezinu glazbu vozeći se sama od Utaha do Colorada, dok sam radila #housewivesofthenorthpole i danas smo se prvi put osobno srele", napisala je i dodala "Neki misle da je to najnevjerojatnije prijateljstvo, ali osjećaj jake povezanosti ne poznaje granice".

Nagađanja o vezi dviju žena pojačala su se nakon što je, ovog tjedna, insajder rekao za People da su Richards i Umansky "razdvojeni već neko vrijeme, ali još uvijek žive pod istim krovom", te da su ostali u prijateljskom odnosima i trude se napraviti što je najbolje za njih i njihove obitelji.

image

Mauricio Umansky i Kyle Richards

Bravo Tv/Everett/Profimedia/Bravo Tv/everett/profimedia

Par je odlučio stati na kraj glasinama i u zajedničkoj objavi na Instagramu napisali su da su tvrdnje oko njihova razvoda neistinite.

"No, točno je da smo imali tešku godinu. Najizazovniju u našem braku. Ali silno se volimo i poštujemo. Nije bilo ničijeg kršenja bračnih zavjeta. Iako smo javne osobe, želimo zadržati svoju privatnost i tako rješavati stvari. Svjesni smo i koliko su privlačna nagađanja, no molimo sve da ne izmišljaju priče koje bi se uklopile u neki daljnji, pogrešni narativ", napisali su te zahvalili na ljubavi i podršci.

Richards i Umansky vjenčali su se u siječnju 1996. i imaju kćeri Alexiju (27), Sophiju (23) i Portiju (15). Mauricio je također očuh Kyleine kćeri Farrah Aldjufrie (34) iz njezina prvog braka s Guraishom Aldjufriejem.

Umansky, agent za nekretnine, u travnju je gostovao u podcastu "Two T‘s In a Pod with Teddi Mellencamp and Tamra Judge", rekavši da se ne razvode.

- Ta glupa priča odjednom se pojavila, a onda su sve djevojke, znate, odlučile pričati o tome u seriji i tako je to postalo kao neka istina - rekao je.

Iako su globalno postali poznati kroz reality koji prati živote bogatih kućanica s Beverly Hillsa, jednog iz niza takvih serijala, Kyle Richards bila je otprije pratiteljima stvarnosnih programa. Ona je sestra Kathy Hilton i teta Paris Hilton te je u središtu pozornosti od 2010. godine kada su ona i njezina obitelj postali dio postave "pravih kućanica". Uz nju zvijezde su tijekom godina bile i njena sestra Kim Richards, te Adrienne Maloof, Camille Grammer, Taylor Armstrong i Lisa Vanderpump. Desetak sezona kasnije, samo je Kyle ostala u popularnoj reality seriji.

U biti, dvanaesta sezona serije bila je usredotočena na njezino suočavanje s problemima u obiteljskim odnosima, uključujući i onaj sa setrom Kathy Hilton, a najveća podrška, barem pred kamerama, joj je bio upravo suprug Mauricio Umansky.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:49