OBNOVA ‘KARIJERE‘

Najopasnija žena na svijetu se vratila: Svi se šokirali kad su vidjeli njezine posljednje objave na Instagramu

34-godišnja kraljica ljepote, koja je i dalje u braku s ‘El Chapom‘, koji služi doživotnu kaznu zatvora, nastoji obnoviti karijeru

Emma Coronel Aispuro

 Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/Timothy A. Clary/afp/profimedia

Emma Coronel Aispuro, supruga ozloglašenog meksičkog narkobosa Joaquina ‘El Chapa‘ Guzmana, puštena je iz američkog zatvora u rujnu prošle godine, nakon što je provela dvije godine iza rešetaka u Los Angelesu zbog pomaganja suprugu u distribuciji milijarde dolara vrijedne droge u Americi i pranja novca.

A najopasnija žena na svijetu ne miruje otkako je opet na slobodi! Emma Coronel vratila se industriji ljepote i nastoji obnoviti svoju karijeru. 34-godišnja kraljica ljepote, koja je i dalje u braku s ‘El Chapom‘, koji služi doživotnu kaznu zatvora, nedavno je na svom Instagram profilu objavila da se vraća poziranju.

image

Emma Coronel Aispuro

Instagram/emma Coronel Aispuro/

Svojih 117 tisuća pratitelja iznenadila je fotografijama u bijeloj i crnoj chic haljini. U sklopu jedne od svojih najnovijih objava, gdje je označila i modnog stilista Edgara Ramosa, poručila je sljedeće: "Uživajte maksimalno u svemu što radite, na kraju će to biti vaša jedina nagrada."

image

Emma Coronel Aispuro

Instagram/emma Coronel Aispuro/

"Svaka čast, ljepotice, uvijek blistaš", poručili su joj pratitelji u komentarima i podržali njezine napore.

Podsjetimo, Coronel je sa 17 godina postala kraljica ljepote, kada je pobijedila na izboru ljepote u sklopu Festivala kave u guave 2007. u Meksiku. Tamo je i upoznala ‘El Chapa‘, koji ju je zamolio za ples.

Običan ples rasplamsao se u burnu romansu, a Emma je ubrzo dobila titulu njegove treće supruge. Vjenčali su se nakon što je ona napunila 18. El Chapo je 32 godine stariji od nje, a njihove dvije kćeri najmlađe su od devetnaestero djece za koju se govori da su njegova.

image

Emma Coronel Aispuro

Instagram/emma Coronel Aispuro/

Coronel Aispuro pomogla je svom suprugu da pobjegne iz najsigurnijeg zatvora u Meksiku 2015. kupivši zemljište koje je bilo iskorišteno za kopanje podzemnog tunela koji ga je na koncu doveo do slobode. Kralj droge, kako nazivaju ‘El Chapa‘, koristio je svoju suprugu i kao ‘glasnika‘, pa je tako prenosila poruke između njega i ostalih članova kartela dok je bio u zatvoru, priopćilo je tada tužiteljstvo.

Njegovo kartel-carstvo živi i dalje kroz njegovu djecu, posebno četiri sina koje je dobio iz drugih veza, a koji su poznati kao ‘Los Chapitos‘. Iván Archivaldo Guzmán Salazar, Ovidio Guzmán López, Jesús Alfredo Guzmán Salazar i Joaquín Guzmán López nastavili su upravljati Sinaloa kartelom nakon što je njihov otac uhićen 2016. godine.

Ovidio je na kraju uhićen u siječnju prošle godine i čeka suđenje u SAD-u, a njegova braća i dalje uspješno izbjegavaju uhićenje te su nedostižni vlastima koje ih i dalje progone, prenosi Marca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 17:39