MODNI ODABIR

Najbolja izdanja s eurovizijskog Tirkiznog tepiha: Španjolka pomela konkurenciju, evo i bodova Mije Dimšić

Svih 40 delegacija i izvođača u svom najboljem izdanju kročili su u mimohodu na tepihu postavljenom uz poznati torinski dvorac

Mia Dimšić predstavlja Hrvatsku u Torinu

Španjolska Chanel bila je najbolje odjevena na eurovizijskom Tirkiznom tepihu, kojim je u nedjelju i službeno otvoren ovogodišnji 65. po redu Eurosong. Svih 40 delegacija i izvođača u svom najboljem izdanju kročili su u mimohodu na tepihu postavljenom uz poznati torinski dvorac Venaria Reale, a eurovizijske fanove, prema anketi na najpoznatijem eurovizijskom 'sajtu' Wiwibloggs, najviše je očarala Španjolka.

Uz nju, dopala im se i Emma Muscat iz Malte, koja ih je podsjetila na Disneyevu princezu, Australac Sheldon Riley kojeg su opisali kao 'viziju u bijelom', te elegantni Achille Lauro iz Italije koji na Eurosongu predstavlja San Marino.

- Achille Lauro je definicija otmjenog izgleda. On je elegantno muško odijelo kombinirao s cipelama s visokim potpeticama koje mu sjajno pristaju. Nadam se da će se muškarci ugledati na njega - poručuju eurovizijski obožavatelji, kojima se na tirkiznom tepihu dopala i Konstrakta čiji su back-vokali u trenutku kada je počela padati kiša umjesto kišobrana frizure zaštitili lavorima što su ih stavili na glavu.

Što se tiče talijanskog predstavnika Mahmooda, koji se na ceremoniji otvorenja Eurosonga pojavio u crnom sakou, golog torza i ružičastoj dugačkoj suknji, mišljenja su podijeljena. Dijelu obožavatelja on je baš fora, a dio ih misli da mu suknja nije trebala. Nadalje, većina eurovizijskih fanova slaže se da je Izraelac Michael Ben David, koji je voditeljici u jednom trenu oteo mikrofon kako bi cijelom svijetu poručio da svi moramo biti svjesni svoje seksualnosti, to napravio na nepristojan način.

image

Michael Ben David

Eurovision Tv

- Izigravao je divu, a ispao je arogantan i napadan - kažu fanovi, kojima se dopala ružičasta kreacija Elfs-a što ju je na tirkiznom tepihu pokazala Mia Dimšić, koja je u anketi dobila 113 glasova za svoj modni odabir. Malo u odnosu na Španjolsku s 734 glasova, ali solidno u usporedbi s Bugarima (18 glasova) i Švicarcem (17 glasova).

image

Mia Dimšić predstavlja Hrvatsku u Torinu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:23