OD MALIH NOGU

Na scenu stupa nova Kardashian zvijezda - North (9): Pozira paparazzima, ima stilista, a mamu ‘sramoti‘ ludorijama

Finale druge sezone showa počelo je u Parizu s Kim, North, Ryan, Kris Jenner, Coreyjem Gambleom i sestričnom Cici

Kim Kardashian i North, 

 @lucasgro/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Druga sezona reality showa ‘The Kardashians‘ završila je s novom zvijezdom u usponu unutar obitelji: devetogodišnjom kćeri Kim Kardashian, North West, piše Daily Mail.

North, najstarija od četvero Kimine djece koju ima s bivšim suprugom Kanyeom Westom, zajedno sa sinom Saintom (6), kćeri Chicago (4) te sinom Psalmom (3), pratila je svoju 41-godišnju majku na putovanju u Pariz na Tjedan mode.

Mala North u Parizu je privukla neviđenu pažnju obožavatelja, što je i nju samu iznenadilo, ali i razveselilo, a klanu Kardashian očito pokazalo kako će vrlo brzo dobiti još jednog uspješnog člana obitelji.

Naime, dok se Kim spremala za modnu reviju Balenciage, North i njezina najbolja prijateljica Ryan, kći Tracy Romulus, uputile su se ispred hotela, gdje ih je čekalo mnoštvo koje im je počelo klicati. North i Ryan nisu se mogle suzdržati od smijeha, jer su obožavatelji viđeni kako im objema mašu.

"Bila je cijela gomila zbog mene i vikala", ispričala je djevojčica svojoj majci opisavši kako je masa izvikivala njezino ime.

Kasnije u epizodi, North prisustvuje modnoj reviji Jean-Paula Gaultiera s Kim i ostatkom obitelji, gdje je jedna od njezinih vragolija oduševila Kim.

"Jednostavno volim kada se North osjeća dobro. Naočale, šešir, tako sam sretna što joj se sviđa ovo iskustvo. To me stvarno veseli", kazala je Kim te dodala kako je njezina najstarija kći na svoju pozivnicu velikim slovima napisala "Stop" i podigla ljudima preko puta njih i rekla samouvjereno da je ne slikaju.

image

Kim Kardashian i North West

Abaca/Abaca Press/Profimedia

Finale druge sezone počelo je u Parizu s Kim, North, Ryan, Kris Jenner, Coreyjem Gambleom i sestričnom Cici koji su stigli u Pariz Kiminim privatnim avionom.

Dok se voze u hotel, Kris pita North kada je zadnji put bila u Parizu.

"Imala sam šest godina", odgovara North, dok se Kris prisjeća njezina nastupa koji je prikazan i u emisiji.

Zbunjena Cici pita: "Čekaj, kad je nastupala?", dok Kim odgovara: "Na modnoj reviji njezina oca. Obožavala je to. Nije bila nervozna za nastup i bila je na pozornici pred puno ljudi."

Kim je poslije objasnila i zašto je stigla na Tjedan mode u pratnji kćeri.

"Stvarno sam željela povesti North na ovo putovanje jer stvarno uživam u onome što radim i želim da moja djeca odrastu voleći ono što rade i da pronađu svoju strast i saznaju kako napraviti uspješan posao od toga."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:54