IMA I NOVI HIT

Na sceni je od 1967. i još uvijek niže nagrade: Nedi Ukraden bi na ovome pozavidjele i mlađe kolegice

Prepun trg u Temišvaru samo je jedan od koncerata za 73-godišnju pjevačicu ovog proljeća

Neda Ukraden u Temišvaru

 Screenshot/instagram/

Iako nastupa još od 1967. godine, balkanska legenda pop glazbe, Neda Ukraden, još uvijek oduševljava novim hitovima.

Nedavno je objavila pjesmu “Živi se i umire za ljubav”, ubrzo dobiva vlastitu promociju duplog vinila - "Neda: 25 Greatest Hits" na popularnom CMC festivalu u Vodicama, a kako tvrdi - priprema još jednu pjesmu, zvanu "Posesiva".

Prema Nedi, jednom pesmom se obraća mlađoj, a drugom nešto starijoj publici, no pokazatelj da je vole sve dobne skupine, i to već punih pet desetljeća, su nagrade koje je osvojila na Balkan Awards ceremoniji u Temišvaru.

U objavi na Instagramu stoji da je dobila dvije nagrade: "The Balkan Queen of Pop music" te onu za najveći balkanski hit - "Zora je".

- Beskrajno hvala, Balkan Fest Awards, na prestižnim glazbenim nagradama koje su mi 8. svibnja dodjeljene u Temišvaru! Osjećala sam se veoma ponosno, počašćeno i sretno! Te večeri, na pozornici pred prepunim trgom u Temišvaru, po ‘ko zna koji put, uvjerila sam se u beskrajnu ljubav i poštovanje publike - napisala je Ukraden i dodala kako su joj najveća nagrada bili njeni najdraži unuci, kći i zet koji su joj "uveličali ovaj spektakl".

Prepun trg u Temišvaru samo je jedan od koncerata za 73-godišnju pjevačicu ovog proljeća, a nadolazeći su joj koncerti također u Mariboru u Sloveniji i Kučevu u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 16:29