BIJOU PHILLIPS

Muž joj završio u zatvoru zbog seksualnog napastovanja, zatražila je razvod i sada, 6 mjeseci kasnije, uživa s novim dečkom

Glumica je u četvrtak viđena u šetnji njujorškim Central Parkom s novim partnerom

Bijou Phillips i Jamie Mazur

 Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Devet mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod od posrnulog glumca i zvijezde serije ‘Lude sedamdesete‘, osuđenog Dannyja Mastersona, koji je u zatvoru zbog seksualnog napastovanja, Bijou Phillips ima novog partnera.

Kako piše Page Six, glumica je u četvrtak viđena u šetnji njujorškim Central Parkom s Jamiejem Mazurom, a prema fotografijama do kojih je došao E!, par se držao za ruke.

image

Bijou Phillips i Jamie Mazur

Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Za svoj izlazak u javnost, odjenuli su se poprilično ležerno, a 44-godišnja glumica nosila je majicu kratkih rukava u kombinaciji s bež pletenim kardiganom i trapericama. S druge strane, njezin novi dečko odjenuo je bijelu majicu ispod traper prsluka.

Naime, prije tjedan dana su fotografirani kako izlaze iz hotela Chateau Marmont u Los Angelesu, a Phillips je za svoj noćni izlazak odabrala potpuno crni outfit, dok je Mazur nosio plave traperice i bijelu majicu kratkih rukava s crnim sakoom preko toga.

image

Bijou Phillips i Jamie Mazur

Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Bijou Phillips i Jamie Mazur

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Ranije ovog tjedna, izvor je za Us Weekly rekao da su Phillips i 43-godišnji Mazur, "više godina u istim društvenim krugovima" i da su se upoznali preko Phillipsove prijateljice, Alessandre Ambrosio, koja je bila zaručena za Mazura. Prekinuli su 2018. godine. Insajder je dodao da je Mazur "došao do Bijou nakon što je čuo vijesti o Dannyju i htio se uvjeriti da je ona dobro". Veza je navodno "vrlo nova".

image

Alessandra Ambrosio i Jamie Mazur

David Tonnessen/pacific Coast News/profimedia/David Tonnessen/pacific Coast News/profimedia

Naime, u tijeku je i brakorazvodna parnica između Phillips i Mastersona. Podsjetimo, popularni glumac i zvijezda hit serije "Lude sedamdesete", osuđen je na 30 godina doživotne robije zbog silovanja dvije žene prije više od 20 godina u svojoj kući u Hollywood Hillsu.

image

Danny Masterson i Bijou Phillips

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

U svibnju 2023. Masterson je proglašen krivim za dvije od tri optužbe za silovanje, a osuđen je u rujnu. Uoči izricanja presude, Phillips je zatražila od suda da budu popustljiviji, napisavši da je Masterson divan otac njihovoj 10-godišnjoj kćeri Fianni.

Nakon izricanja presude, Phillips je podnijela zahtjev za razvod u rujnu 2023. navodeći "nepomirljive razlike" kao glavni razlog.

- Gospođa Phillips je odlučila podnijeti zahtjev za razvod od supruga, a njezin prioritet ostaje njezina kći - rekao je odvjetnik za TMZ u rujnu prošle godine.

Prema Page Sixu, prijatelji su navodno uvjerili Phillips da prekine sve veze s Mastersonom kako bi zaštitila njihovu kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 08:51