NOVI ‘SKIMS‘ MODELI

Mokro i divlje izdanje Kim Kardashian: Izvijala svoje ‘zmijsko‘ tijelo u minijaturnom kupaćem kostimu

Ova popularna reality zvijezda i majka četvero djece već je prije radila s fotografom ovih kupaćih kostima

Nova ‘Skims‘ kolekcija

 Screenshot/instagram/

Bliži se ljeto i Kim Kardashian na oduševljenje svih svojih pratitelja pokazuje sve više kože. Naime, reality zvijezda podijelila je niz sjajnih novih fotografija iz svoje nadolazeće kolekcije kupaćih kostima, njenog brenda Skims. Kupaći kostimi dolaze u različitim dizajnima zmijskog uzorka, a tu su i modeli u žarkim bojama.

Ova atraktivna 43-godišnjakinja pozirala je u dvodijelnom kupaćem kostimu zmijskog uzorka te crvenom topu dugih rukava.

image

Nova kolekcija brenda ‘Skims‘

Screenshot/instagram/
image

Nova ‘Skims‘ kolekcija

Screenshot/instagram/

Također, na fotografiranju spomenutih kupaćih kostima nosila je jarkocrveni bikini, napućila usne i pustila da joj mokra kosa padne preko lica. Neki od ostalih komada iz kolekcije, koji će biti dostupni za kupnju od 17. travnja, uključuju haljinu zmijskog uzorka s halterima i crni bikini s gornjim dijelom bez naramenica.

image

Nova ‘Skims‘ kolekcija

Screenshot/instagram/

Britanski fotograf Nick Knight odabran je da snimi novu kolekciju Skimsa u stilu koji podsjeća na "njegove klasične i avangardne modne kampanje iz 2000-ih", navodi se u priopćenju brenda.

image

Nova ‘Skims‘ kolekcija

Screenshot/instagram/

Ova popularna reality zvijezda i majka četvero djece već je prije radila s Knightom, kada se pojavila na naslovnici L’Officiel Hommes 2013. sa svojim tadašnjim dečkom Kanyeom Westom, te na naslovnici V Magazina 2012. godine.

image

Nova ‘Skims‘ kolekcija

Screenshot/instagram/

Kao i inače, njeni su pratitelji jedva dočekali novu objavu, a ove su fotografije, zbog poziranja, boja, osvjetljenja i odjeće usporedili s modnom fotografijom iz 2000-ih, a njena ju je sestra Khloe pozvala da se "smiri" i pohvalila kako izgleda.

Prošlog je tjedna pak Kim zajedno sa svojom sestrom Khloe odmarala na otočju Turks i Caicos, gdje su privlačile poglede svojim seksi figurama u kupaćim kostimima.

Viđene su kako se sunčaju, i to bez šminke, a Kim je čak nosila i crni kaubojski šešir dok se izležavala na bijelom pijesku.

Sestre Kylie Jenner i Kourtney Kardashian, kao i desetero djece slavne četvorke, također su se pridružili na tropskom odmoru, tijekom kojeg su proslavile šesti rođendan Khloeine kćerkice True Thompson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:58