JE L‘ TI TATA STAKLAR?

Mnogi zavide ovim vratima: Mlada holivudska zvijezda priljubila raskošne obline koje ostavljaju bez daha

Pokazala čime raspolaže pred prozorskim staklom, a kasnije se ispružila na biljarskom stolu

Sydney Sweeney

 Screenshot/instagram/

Hollywoodska zvijezda Sydney Sweeney izmijenila je nježnosti sa staklenim vratima povodom kratkog "fotoshootinga" nakon ovogodišnje Met Gale, prenosi Page Six.

Zvijezda serije "Euphoria" završila je večer fotografiranjem u hotelskom apartmanu nakon Met Gale, koja je ove godine odala počast preminulom Karlu Lagerfeldu. U seksepilnoj Instagram objavi je ova 25-godišnjakinja pokazala čime raspolaže pred prozorskim staklom, a kasnije se ispružila na biljarskom stolu u Miu Miu haljini koju je nosila na crvenom tepihu. Glumica je pomno odjenula haljinu koja itekako laska njezinoj atraktivnoj figuri, a na nekim je fotografijama koristila štap za bilijar kao mikrofon.

Na posljednjoj slici, Sweeney je zavodljivo pozirala uz balkonsku ogradu, dok su kristalne naramenice haljine svjetlucale.

Čini se da Sweeneyin zaručnik, Jonathan Davino, nije bio prisutan na slavnom događaju ili fotografiranju.

Međutim, njih dvoje su se u posljednje vrijeme povukli iz javnosti nakon što su počele kružiti glasine o Sweeney i njezinom kolegi Glenu Powellu iz nadolazećeg filma "Anyone But You".

Powell, koji je bio u trogodišnjoj vezi s Gigi Paris dok je nisu prekinuli u travnju, nalazi se na nizu koketnih slika na Instagram profilu Sydney Sweeney, nastalima dok su njih dvoje snimali svoj nadolazeći ljubavni film u Australiji. Glasine su krenule kada su obožavatelji primijetili Sweeney bez zaručničkog prstena.

Iako su još uvijek zaručeni, Sweeney nije viđena kako nosi prsten od listopada 2022., osam mjeseci nakon što ju je Davino zaprosio. Osim toga, izvor je za Page Six rekao da su se Powell i Paris razveli tjednima prije nego što je drama koja uključuje Sweeney dospjela na naslovnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:36