SEKSI CHRIS

Mišići napumpani do savršenstva: Zbog fotografije slavnog glumca svi žele pogledati ‘Extraction 2‘

Glumac je već znao fascinirati ekipu mišićima, no čini se da nikad nije bio tako nabildan kao na novim fotografijama
Chris Hemsworth
 Profimedia

Film "Extraction" koji je režirao Sam Hargrave, a producirala braća Russo, Marvelove uzdanice, i godinu i pol od premijere na Netflixu jedan je od najgledanijih originalnih filmova tog servisa - samo u prvih mjesec dana pogledalo ga je 99 milijuna ljudi.

Gledateljima se svidio Tyler Rake, akcijski junak kojeg je utjelovio Chris Hemsworth, neustrašivi plaćenik koji se upušta u najsmrtonosniju misiju u karijeri, spašavanje otetog sina indijskog kralja droge. A sada će dobiti novu i još smrtonosniju, u "Extractionu 2" koji je Netflix upravo najavio.

Svi koji rade na njemu svjesni su da bolje reklame od samog glavnog glumca nema. Australac koji je utjelovio Thora u filmovima iz Marvelova univerzuma, svoje je mišiće opet napumpao do savršenstva, a o svemu što radi milijunsku sljedbu na društvenim mrežama redovito objavještava.

- Šest tjedana do snimanja "Extractiona 2", osjećam se dobro i spremno - napisao je glumac uz doslovce zapanjujuću fotografiju svoje vježbačke seanse. Zahvalio je, dakako, i svojim trenerima, te pozvao fanove da njima šalju čestitke za njegov izgled.
Hemsworth je tijekom snimanja filmova u kojoma je glumio Thora već znao fascinirati ekipu mišićima, no čini se da nikad nije bio tako nabildan kao na novim fotografijama.

Zasad nema detalja o samoj priči Extractiona 2, kao ni tko će u filmu glumiti osim Hemswortha. Joe Russo već je kod snimanja prvog filma nagovijestio da planira razvoj cijelog novog filmskog univerzuma u kojem bi se "mogli razvijati različiti likovi iz prvog filma" i dodati neki novi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 04:17