PRSTEN OD 100.000 $

Mick Jagger nakon devet godina veze darovao prsten Melanie, ali svadbe ipak neće biti

Kad je riječ o Jaggeru i ženama, često nije sve onako kako se čini, pa to nije zaručnički prsten, već ‘prsten obećanja‘

Mick Jagger i Melanie Hamrick

 Kena Betancur/Afp/Profimedia/Kena Betancur/afp/profimedia

Legendarni frontmen Rolling Stonesa, Mick Jagger, darovao je skupocjeni prsten svojoj djevojci Melanie Hamrick.

Njezin zaručnički prsten, tvrde stručnjaci za nakit, posebno je romantičnog kroja. Najvjerojatnije datira iz 1920-ih, a njegovi nježno zaobljeni uglovi art deco dijamanta jasno utjelovljuju trajnu snagu ljubavi.

A s obzirom na to da je mogući zaručnik o kojem govorimo, slavni Mick Jagger, za prsten, procjenjuje se, iskeširao čak 100.000 dolara, nedvojbeno se radi o velikoj ljubavi. Kako bilo, krenula je priča da se vječni Rolling Stone nakon devet godina veze odlučio skrasiti uz svoju 36-godišnju partnericu, bivšu balerinu Melanie Hamrick.

Ipak, unatoč tome što je Hamrick sa širokim osmijehom na licu pokazivala svoj skupocjeni kamen, kad je riječ o Jaggeru i ženama, često nije sve onako kako se čini. Naime, Melanien prijatelj iz njujorškog baletnog svijeta za Daily Mail je natuknuo kako se još nitko ne treba žuriti s kupnjom svadbenih poklona jer, u skladu s Mickovim dugogodišnjim stavom o predanosti, ovo su potpuno nekonvencionalne zaruke za koje obje strane prihvaćaju da neće završiti vjenčanjem.

image

Melanie Hamrick tijekom baletnog nastupa

Elliott Franks/Eyevine/Profimedia/Elliott Franks/eyevine/profimedia

I sama se Melanie oglasila o prstenu koji nosi više od godinu dana, rekavši novinarima: "Moram se nasmijati jer mi je Mick dao prsten? Da. Je li za taj prst? Da. Ali... Po mome mišljenju to je prsten obećanja. Bit ćemo nezreli i nazvati to prstenom obećanja". U drugom je pak razgovoru za medije izjavila: "Znam da je bilo puno pitanja ‘Jesu li zaručeni ili nisu?‘ Ne smeta mi to. Nisam ni tu ni tamo. Ali, ako bi me zaprosio, ne bih rekla ne."

No, prošlog vikenda objavljeno je da se par zaručio. Dešifrirajući sve te zbunjujuće i zagonetne izjave, Melaniena prijateljica je objasnila: "Da, to je zaručnički prsten, ali nema planova za vjenčanje, zbog toga je Melanie i rekla da je to ‘obećanje‘ ili ‘prsten obaveze‘".

image

Mick Jagger i Melanie Hamrick

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Gledajući sa strane, vidim da nema smisla. Mislim, koliko ste predani ako se ne namjeravate vjenčati? Ali, staviti prsten ono je što činiš da bi netko bio sretan, pa je to - to. S Mickom Jaggerom i brakom niste načistu. On je tip čiji posljednji brak čak nije bio ni legalan.

Sve je u tome kako učiniti ono što djevojke žele, a da to zapravo nikada ne učiniš. To je gotovo kao čarobni trik. I to je ukratko srž doživotne privlačnosti Micka Jaggera: iluzionist koji se uvuče u srce, s magnetizmom "hoće li, neće li?" zbog kojeg se dame vraćaju po još. Ali, prema riječima prijateljice, u dubini srca Melanie Hamrick zna da nikada neće biti druga gospođa Jagger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:25