NEMA SREĆE

Michael Jordan već 12 godina prodaje ovu vilu, ali bezuspješno. Kada vidite u kakvom je stanju, sve je jasno...

Bivši je košarkaš smanjio cijenu vile na 14.855 milijuna dolara te je cijena ostala ista posljednjih devet godina

Michael Jordan prodaje vilu

 Franck Fife/Afp/screenshot/

Bivši američki košarkaš Michael Jordan je 2012. godine na prodaju stavio svoju vilu u Chicagu. Do danas nije imao sreće s prodajom, a čini se da se to neće uskoro ni promijeniti, pogotovo nakon što se društvenim mrežama proširio video koji pokazuje u kakvom je kuća stanju.

TikTok profil Decaying Midwest je u siječnju navodno pronašao Jordanovu vilu, koja se prodaje za 14.855 milijuna dolara. U vili se nalazi košarkaško igralište koje je poplavljeno, nedovršena kuhinja, prazno kino... U kući se također nalazi i nekoliko spavaćih i dnevnih soba po kojima je vidljivo da nitko nije boravio u kući neko vrijeme.

image

Vila Michaela Jordana

Screenshot/

Košarkaš je godinu dana nakon što je kuću stavio na prodaju, smanjio cijenu iste. Tada je za nju tražio 16 milijuna dolara. Nije prošlo dugo, a cijenu je ponovno smanjio te je posljednjih devet godina njezina cijena nešto više od 14.8 milijuna dolara.

image

Vila Michaela Jordana

Screenshot/

"Nisam siguran zašto ovaj dom nikad nije bio prodan, osim zbog toga što je cijena previsoka. Ali, sad je prekasno. Zastarjela je, potrebno ju je renovirati i vrijeme je prošlo", bio je jedan od komentara.

Inače, prošle godine je uhićen muškarac koji je pokušao provaliti u Jordanovu napuštenu vilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 09:30