INCIDENT U MIAMIJU

Messi i Beckhamovi uživali s društvom na večeri, a zatim kaos! Osiguranje krvavo pretuklo gosta zbog njih: ‘To je j*beno ludo!‘

Procurio je video incidenta s pretučenim gostom jer je optužen da je htio fotografirati Messija i Antonelu, što je gost negirao

David i Victoria Beckham, Antonela Roccuzzo i Lionel Messi

 Profimedia/

Gost restorana tvrdi kako ga je osiguranje pretuklo do krvi u središtu Miamija jer je njegova obitelj pokušala snimiti grupnu fotografiju na 21. rođendan njegove kćeri dok su se Lionel Messi i Beckhamovi zabavljali nekoliko metara dalje.

Osiguranje je ljutito reagiralo jer su gosta restorana optužili da je pokušao fotografirati Lionela Messija i njegovu suprugu Antonelu, što je gost negirao.

„Skočili su na nas, izbacili su me van i udarili me u lice. Samo zato što se dečko iz naše skupine fotografirao sa svojom ženom, ne s Beckhamom ili Messijem, ništa. Ovo je bila obiteljska stvar”, izjavio je ozljeđeni gost.

Osiguranje ga je izbacilo i napalo vani, a gost je završio s krvavim licem u ranama. Na snimci kaotičnog događaja koju možete pogledati ovdje čuje se žena kako histerično viče da je on obiteljski čovjek i da samo slavi rođendan svoje kćeri.

„Kako se usuđujete? Gdje je upravitelj? Kako se j*beno usuđuješ! To je j*beno ludo”, vikala je.

„Netko mora dobiti otkaz”, nastavila je.

Victoria Beckham odvela je svoju kćer Harper (12) iz restorana nakon nasilne tučnjave u restoranu Gekka.

image

Messi nakon gola protiv nogometnog kluba Charlotte nad kojim su u petak navečer slavili pobjedu

Matias J. Ocner/Zuma Press/Profimedia/Matias J. Ocner/zuma Press/profimedia

Messi i Antonela večerali su u japanskom steakhouseu s kolegama iz Inter Miamija, zvijezdama Sergiom Busquetsom, Jordijem Albom i obitelji Beckham u petak oko 22 sata kada je izbila tučnjava. Lionel Messi i David Beckham u petak su proslavljali u Miamiju pobjedu nad nogometnim klubom Charlotte 4:0 u Leagues Cupu. Busquetsova supruga, Elena, također je bila tamo i pozirala za sliku s Victorijom i Antonelom nakon još jedne sjajne noći na nogometnom terenu za Inter Miami.

Prije nasilnog događaja, Antonela se fotografirala sa suprugom i Victorijom Beckham. Napadnuti gost branio se time da je Messi s društvom bio u jednom kutu, a on sa svojim društvom na suprotnom dijelu.

Suvlasnik restorana u kojem se dogodio incident je portorikanska rap zvijezda Bad Bunny koji je viđen kako ulazi i izlazi iz restorana, a obožavatelji su ga usput zaustavili kako bi ga zamolili za zajedničku fotografiju.

Iste večeri društvenim mrežama proširile su se objave u kojima Messi i Antonela plešu u restoranu.

Victoria je objavila na svom Instagram profilu kako se dobro provela te večeri.

„VOLIM MIAMI!!! Toliko zabave sinoć!!! Pusa @DavidBeckham @AntonelaRoccuzzo @Leo Messi xxxx” napisala je uz fotografije.

Slavnu ekipu je ugostio David Grutman. Podijelio je fotografije na Instagramu od te večeri.

„Casual večer”, napisao je uz fotografije. Grutman je inače prijatelj obitelji Beckham i viđen je na nekoliko utakmica Miamija na stadionu DRV PNK Stadium od kad je Messi počeo prošlog mjeseca igrati za tim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:18