JESU LI SHVATILI?

Meghan Markle nosila slavnu ogrlicu princeze Diane: ‘Evo što je time poručila kraljevskoj obitelji koja ju je odbacila‘

Riječ je o ogrlici od dijamantnog križa na zlatnom lančiću, za koju se smatra da je Meghan Markle dobila od supruga, princa Harryja

Princ Harry i Meghan Markle

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Meghan Markle poslala je suptilnu poruku kraljevskoj obitelji kada se pojavila s ogrlicom koju je nekoć nosila princeza Diana. Vojvotkinja od Sussexa odlučila se za zanimljiv detalj svoje modne kombinacije koju je odabrala za prijem vojne obitelji u Abuji u Nigeriji, prenosi The Mirror.

Riječ je o ogrlici od dijamantnog križa na zlatnom lančiću, za koju se smatra da je Meghan dobila od supruga, princa Harryja. Stručnjak za nakit, James Harris, objasnio je medijima značenje koje stoji iza modnog detalja. "Tradicionalno, privjesak s križem simbolizira vjeru, nadu i zaštitu. Za mnoge on predstavlja vezu s nečijim duhovnim uvjerenjima i podsjetnik na otpornost i snagu u vremenima nevolja", kazao je.

"U Meghaninom slučaju, križ bi se također mogao promatrati kao simbol jedinstva i mira, odražavajući njezinu predanost humanitarnim naporima i njezinu predanost poticanju razumijevanja među kulturama", dodao je stručnjak koji je inicirao na simbol "jedinstva i mira" kao na suptilnu poruku njezinog odnosa s kraljevskom obitelji.

Inače, Meghan nije posjetila Veliku Britaniju od 2022. kada je ondje bila zbog sprovoda kraljice Elizabete II.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 14:12