NAJBOLJI PRIJATELJ

Matt Damon upozorio je Bena Afflecka na J. Lo: ‘Što je ona ikada učinila za tebe?‘

Matt Damon i Ben Affleck dobri su prijatelji, a zajedno su pokrenuli i produkcijsku tvrtku ‘Artists Equity‘

Ben Affleck i Matt Damon

 Michael Loccisano/getty Images/profimedia/Michael Loccisano/getty Images/profimedia

I dalje neki smatraju da je gotova romansa između slavnog para, Bena Afflecka i Jennifer Lopez. Toga se pribojavao, kako prenosi The Mirror, i Affleckov najbolji prijatelj, također glumac, Matt Damon. Iako je Damon odlučio podržati svog prijatelja kakva god odluka bila, savjetovao mu je da se usredotoči na svoju karijeru.

"Matt je pokušao upozoriti Bena kad se vratio s J.Lo da bi se ovo moglo dogoditi. Matt je bio tu da pomogne Benu nakon njihovog prvog razlaza i imao je osjećaj da će se to ponoviti", kazao je izvor.

Inače, Damon i Affleck su dobri prijatelji, a zajedno su pokrenuli i produkcijsku tvrtku "Artists Equity" te također napisali scenarij za film "Good Will Hunting" koji je dobio Oscara.

image

Matt Damon i Ben Affleck

Image Capital Pictures/film Stills/profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

No, osim što su dobri prijatelji i suradnici, Affleck cijeni ljubavni savjet Damona jer ja on, kako piše The Mirror, već 18 godina u braku sa suprugom Lucianom Barroso. "Ben je proveo toliko vremena fokusirajući se na projekte J.Lo baš kao i prvi put. Rekao je Matt Benu: ‘Što je ona ikada učinila za tvoju karijeru?‘", ispričao je izvor zašto je Damon prijatelju savjetovao da se usredotoči na svoju karijeru.

image

Luciana Barroso i Matt Damon

Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./mega/the Mega Agency/profimedia/Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./mega/the Mega Agency/profimedia
image

Ben Affleck, Matt Damon i Tom Brady

Dunkin‘/mega/the Mega Agency/profimedia/Dunkin‘/mega/the Mega Agency/profimedia

Osim Damona, kako pišu mediji, i drugi prijatelji brinu za Afflecka za kojeg su rekli da je od tuge ponovno počeo konzumirati alkohol. "To je prava briga za sve kojima je stalo do njega", kazao je izvor ranije kada su krenule glasine o navodnom razvodu braka slavnog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:57