PJEVAČICA I SIN

Marija Šerifović odgovorila na pitanje koje muči cijelu regiju: Tko je otac njenog sina?

Krajem prosinca postala je majka malenog Marija kojeg je rodila surogat majka

Popularna pjevačica nerijetko dijeli fotografije sa svojim sinčićem

 Instagram/Marija Šerifović/

Otac sina Marije Šerifović dugo je bio istinski misterij diljem cijele regije. Pjevačica, koja je dosta pričala o rođenju svog nasljednika, uvijek je preskakala tu informaciju, a znatiželja njenih obožavatelja je rasla svaki puta kada bi podijelila sliku ili video sebe i djeteta ili se jednostavno pojavila u javnosti.

image

Marija Šerifović u Areni Zagreb

Nera Simic/Cropix

Prema Kuriru, unatoč tome što je postala majka pomoću surogat majke i logičnoj pretpostavci da je koristila usluge donatora spolnih stanica, otac sina Marije Šerifović ostao je tajna sve do gostovanja pop zvijezde u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića.

U spomenutoj je emisiji pristala reći nešto o muškarcu na kojeg će maleni Mario vrlo vjerojatno ličiti.

- Strašan dasa, Europljanin - rekla je Marija u najavi za emisiju, a onda se osvrnula na odgoj svog sina.

- Ako će biti doktor znanosti, živjet će na Beverly Hillsu, ako će biti vulkanizer, kupit ću mu cijeli Tošin Bunar. Bila bih jednako sretna i s jednim i drugim - rekla je.

image

Marija Šerifović i sinčić

Screenshot/instagram/

Podsjetimo, krajem prosinca postala je majka malenog Marija kojeg je rodila surogat majka. Od tada, Marija uživa u majčinstvu i rado dijeli trenutke sa svojim sinčićem na društvenim mrežama, no ne zanemaruje ni svoje pjevačke obaveze. Naime, nakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, nastavlja svoju turneju "Dolazi ljubav" po Hrvatskoj.

Pjevačica je s majkom Vericom Šerifović sredinom studenog otputovala u SAD kako bi bila uz surogat majku tijekom priprema za porod. Budući da je SAD najnaprednija zemlja po kompletnoj proceduri surogat majčinstva, od brige o ženama koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike, koje su vrlo izazovne i vrlo važne, Šerifović je odlučila da njeno dijete na svijet dođe upravo tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 14:06