MAITE PERRONI

Marichuy iz popularne telenovele ‘Oprezno s anđelom‘ udala se za Tovara: Šuškalo se da ga je preotela prijateljici

Perroni je bila najpoznatija publici kao simpatična Marichuy iz hit serije ‘Oprezno s anđelom‘

Marichuy i Juan Miguel

 Screenshot YouTube

Nakon mjeseci kontroverzi i optužbi da je preotela supruga najboljoj prijateljici, udala se slavna meksička glumica Maite Perroni.

Najpoznatija po ulozi simpatične Marichuy iz hit serije ‘Oprezno s anđelom’, glumica i redatelj Andres Tovar izrekli su sudbonosno ‘da’ okruženi obitelji i prijateljima godinu dana nakon što su potvrdili svoju vezu.

- Uspjeli smo!, napisala je 39-godišnja glumica na svom Instagram profilu uz fotografiju s vjenčanja na kojoj oboje nasmiješeno poziraju.

- Čineći prve korake života koji želimo zajedno graditi, okruženi našom obitelji i Božjom rukom, danas primamo blagoslov, dodala je na španjolskom.

Zvijezda brojnih meksičkih sapunica za poseban dan odjenula je bijelu haljinu dugih rukava s perlama na gornjem dijelu, dok je donji dio od tila imao prorez na lijevoj strani.

Inače, Tovar je ranije bio u braku s glumicom Claudijom Martin koja je navodno našla eksplicitne poruke na njegovom mobitelu upravo od Perroni s kojom je tada bila najbolja prijateljica.

image

Claudia Martin

Eyepix/Nurphoto Via Afp

Tadašnji bračni par razveo se prošle godine, a Perroni je opovrgnula sve glasine da je bila razlog njihova raspada braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:39