ODE ‘LOVER‘

Manekenka želi ukloniti svaki podsjetnik na lošu prošlost: Krenula na tretman kojim su zadovoljne brojne slavne osobe

Kako bi uklonila tetovaže zbog kojih je požalila, Lottie Moss je jučer posjetila jedan poznati studio

Lottie Moss

 Instagram/Lottie Moss/

Model i zvijezda OnlyFansa, Lottie Moss, otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu da je krenula na tretman uklanjanja tetovaža. Lottie je dio samog procesa snimila i objavila, a Daily Mail prenosi da će na taj način ukloniti i tetovažu na licu. Lottie je, naime, tijekom jednog pijanstva ispod oka istetovirala riječ ‘lover‘, a sam je čin za nju predstavljao slobodu nakon što su je godinama "kontrolirali".

image

Lottie Moss

Screenshot Instagram/Lottie Moss/

Kako bi uklonila tetovaže zbog kojih je požalila, Lottie je jučer posjetila studio čijim su tretmanom bile zadovoljne i druge slavne osobe. "Ako žalite za bilo kojom svojom tetovažom poput mene, ali se bojite uklanjanja zbog boli, 100 posto preporučujem ovo mjesto, proces je skoro pa bezbolan i super brz!", napisala je u Instagram priči.

image

Lottie Moss

Screenshot Instagram/Lottie Moss/
image

Lottie Moss snimila kako uklanja tetovažu

Screenshot Instagram/Lottie Moss/

Lottie je ranije otkrila da je razlog tetoviranja na licu i otvaranja OlnyFans profila njezina karijera modela, koja ju je dovela do toga da podlegne drogama i alkoholu. ‘Lover‘ tetovaža nastala je kao buntovan čin protiv modne industrije koja ju je rastuživala. "Od malena sam se borila s depresijom, tjeskobom i ovisnošću", prenosi Daily Mail da je Lottie priznala.

"Konzumirala bih droge i alkohol kad god sam osjećala tugu. Mislim da ponekad postaneš osoba koja ti se ne sviđa, koju ne poznaješ ili čak ne prepoznaješ. Otkako sam tetovirala lice i pokrenula OnlyFans, pitala sam se: ‘Želim li to uopće raditi?‘ Jako sam se pobunila protiv industrije koja me u to vrijeme rastuživala...", rekla je.

No, mediji pišu da je uklanjanje tetovaža novi početak za Lottie, koja više nema problema s drogom i alkoholom. "Lottie planira lasersko uklanjanje tetovaža. Za nju sada to označava razdoblje u njezinu životu kada nije bila toliko jaka, ali je otad započela novo poglavlje i želi da se tetovaža, koja je podsjetnik na mračnija vremena, zauvijek ukloni", kazala je prošle godine Lottiena prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 09:17