IDE DALJE

Manekenka objavila da se razvodi pa prošetala bez grudnjaka i u haljini koja jedva prikriva intimne dijelove

Promijenila je frizuru, uskočila u seksi haljinu i privukla sve poglede na crvenom tepihu!

Brooks Nader

 Profimedia/

Američki model i glumica Brooks Nader (27) izazvala je nevjericu dok je prisustvovala 60. obljetnici Sports Illustrated Swimsuit Issuea u New Yorku.

Manekenka se pojavila u potpuno prozirnoj crnoj haljini bez grudnjaka, koja je naglasila njezinu zavidnu figuru.

Manekenka (27) bila je uprta u nju dok je odbacila grudnjak u potpuno prozirnoj crnoj haljini do poda s perlama koja je pokazala njezinu zavidnu figuru. Brooks se prošle godine pojavila na naslovnici časopisa, a sada je na crvenom tepihu pokazala i novu frizuru.

image

Brooks Nader

Kena Betancur/afp/profimedia/Kena Betancur/afp/profimedia

Njezino pojavljivanje na ovom događaju uslijedilo je dva tjedna nakon što je otkriveno da se razvodi od supruga Billyja Hairea, s kojim je bila u braku gotovo četiri godine.

Ovogodišnje posebno izdanje poznatog časopisa ima četiri naslovnice, koje krase zvijezde Kate Upton, Gayle King, Chrissy Teigen i Hunter McGrady.

Brooks je postala manekenka Sports Illustrateda nakon što je pobijedila na Sports Illustrated Swim Searchu 2019., a na naslovnici časopisa osvanula je 2023.

image

Brooks Nader na naslovnici Swimsuit Illustrateda

Instagram/brooks Nader/

"Dok sam odrastala, imala sam jedan primjerak tog časopisa prikvačen na svojoj ploči s pribadačama u sobi", rekla je ranije za New York Post. "Budući da sam iz maloga grada u Louisiani, nikada nisam mislila da će to biti opcija za mene, ali roditelji su me oduvijek poticali da slijedim svoje snove i upravo to sam i učinila."

image

Brooks Nader

Kristin Callahan/everett/profimedia/Kristin Callahan/everett/profimedia

Pa je tako 2019. majku nagovorila da s njom odleti u Miami na otvoreni casting za Swim Search - da bi na kraju tamo i pobijedila više od 10.000 drugih natjecateljica.

"Sviđao mi se proces jer me na prvom castingu nisu ni pogledali u kupaćem kostimu. Upoznali su me kao osobu i pitali što me zanima. Željeli su upoznati Brooks kao osobu, a ne kao modela. Iznenadila sam se kada nisam samo ušla u sobu i čula: ‘Ok, sljedeća.‘ Bilo je to poput svojevrsne terapije", ispričala je u jednom intervjuu.

image

Brooks Nader

Kristin Callahan/everett/profimedia/Kristin Callahan/everett/profimedia

Brooks se od tada svake godine pojavljuje u izdanju Sports Illustrated Swimsuita, ali svoju prvu naslovnicu zauvijek će pamtiti.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca strani mediji objavili su vijest da se manekenka i njezin suprug biznismen razvode te da već mjesecima žive razdvojeno. Izvor je za Daily Mail otkrio da su sporazumno donijeli odluku o razvodu.

Par je posljednji put zajedno javno fotografiran početkom veljače tijekom odmora u Meksiku. U travnju se Nader sama pojavila na dodjeli 8. godišnje modne nagrade u Los Angelesu.

Njihovo vjenčanje održano je 14. prosinca 2019. u New Orleansu u Louisiani, a zavjete su razmijenili pred 330 najbližih prijatelja i članova obitelji. Tada je izjavila da je jako "uzbuđena što Haire napokon može zvati svojim ‘mužićem‘ te da se veseli zajedničkoj budućnosti."

Inače, Haire je potpredsjednik medijske tvrtke The Arena Group koja je vlasnik Sports Illustrateda. Zbog toga je uvijek imao razumijevanja za njezin posao i u potpunosti ju je podržavao.

"I on je zauzet. On se bavi svojim poslom i iako se ponekad vrlo rijetko uspijemo vidjeti, za nas to savršeno funkcionira", rekla je jednom prilikom manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:16