NEOBIČAN SUSRET

Majka Bena Afflecka snimljena kako razdragano grli Jennifer... Ali čekaj, pa to nije Lopez!

Lopez bila je u Sephori s kćeri, a Ben je otišao odvesti sina Samuela s njegovom majkom Garner u školu

Jennifer Garner, Ben Affleck i njegova majka

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok traju šuškanja o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka, ona je u šopingu, dok je on s bivšom, piše Page Six. Jennifer Lopez provela je popodne s kćerkom Emme u kupovini. Ben Affleck je taj dan proveo s bivšom suprugom Jennifer Garner.

image

Jennifer Lopez i kći Emme

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jennifer je bila sa svojom 16 godina starom kćeri u Sephori na Beverly Hillsu u Kaliforniji. Činilo se kako je dobro raspoložena dok je razgovarala s obožavateljima koji su je zaustavili i fotografirala se. Lopez je odjenula bijelu košulju, široke traperice i štikle. Uz to je nosila crvenu Hermes torbicu, sunčane naočale, ali i vjenčani prsten. Kćerka Emme, inače blizanka brata Maxa, nosila je opuštenu odjevnu kombinaciju - plavu majicu, kratke hlače i sandale. Prije šopinga je Jennifer viđena kako odlazi u svoj ured, iako je nedavno otkazala svoju turneju "This Is Me... Live" kako bi se fokusirala na obitelj.

S druge strane, Affleck je bio sa svojom bivšom suprugom. Zajedno su odveli svoj sina Samuela (12) na posljednji dan škole prije ljetnih praznika, piše Daily Mail. Potom im se ispred škole pridružila i Benova majka, a susret s bivšom snahom prošao je vrlo srdačno, pa su se tom prilikom i zagrlile.

image

Jennifer Garner, Ben Affleck i njegova majka

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Affleck se činio ozbiljan dok je hodao s Garner, s kojom je bio u braku od 2005. do 2018. godine i imaju još djecu Violet (18) i Seraphinu (15).

image

Jennifer Garner, Ben Affleck

Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Lopez i Affleck zadnji put zajedno su viđeni za vikend na svom imanju u Beverly Hillsu vrijednom 60 milijuna dolara dok ga pokušavaju prodati. Priča se od svibnja da se razvode i da spavaju u odvojenim domovima.

Affleck i Lopez vjenčali su se u srpnju 2023. u Las Vegasu nakon što su ranije raskinuli zaruke početkom 2000-ih. Prije udaje za glumca Lopez se udavala tri puta, za Crisa Judda, Ojania Noa i Marca Anthonya. Bila je zaručena za Alexa Rodrigueza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 10:09