POSEBNO IMANJE

Luksuzna vila usred ničega vrijedna milijun eura: Ovo je Balaševićeva kuća u Istri u kojoj uživa njegov sin Aleksa

Aleksa je sa svojom izabranicom Nikolinom prošle godine dobio kćer Veru

Balaševićeva kuća u Istri

 Instagram/Screenshot

Pokojni kantautor Đorđe Balašević posebno je bio vezan uz vilu u Istri u kojoj je planirao provesti starost. U njoj sad uživa njegov sin Aleksa sa suprugom Nikolinom i kćeri Verom. Velebno imanje s kućom procjenjuje se na oko milijun eura, a oko posjeda ne postoje druge kuće pa tako nema ni susjeda, piše Blic.

Sve to ne umanjuje impozantnost ove oaze mira, u dvorištu se nalaze stabla, dok je kuća sagrađena od najkvalitetnijih materijala. Aleksa je sa svojom izabranicom Nikolinom prošle godine dobio kćer Veru,a kako su veliki vjernici djevojčica je također krštena, a fotografiju je objavio i patrijarh Porfirije.

- Pojavila se kad mi je bila najpotrebnija, jednostavno me ispunila svom svojom dobrotom i pogledom na svijet. Kao djevojčica uz koju sam svaku bitku pobijedio, svaku molitvu i želju ispunio, svakog neprijatelja pomirio, rekao je Aleksa kojem je 2022. godina donijela radost, brak i dijete.

- Koliko mi je 2021. počela najgore, toliko se završila najbolje - kad sam saznao da postajem otac. Prošla godina mi je za sad Božja godina, ali se molim i nadam da će svaka iduća biti još bolja i jača, uz vjeru i Veru. Stiglo je moje dijete neba, unijelo u mene neopisivu snagu i želju za životom. Slava Bogu, slava Nebesima, koliko nas je Vera obradovala i podigla, rekao je Aleksa ranije za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 09:52