ZANOSNA TURKINJA

Ljepotica koja se jako sviđala i Bradu Pittu, oduševila je sve u Cannesu

Hande Erçel je domaćoj publici poznata ponajviše po seriji ‘Miriše na ljubav‘

Hande Ercel

 Niviere David/abacapress.com/abaca Press/profimedia/Niviere David/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Bivša Miss Turske, a danas model i vrlo tražena glumica koju su naši gledatelji upoznali u seriji "Miriše na ljubav" Hande Erçel uživa u Cannesu. Na filmski festival dovela je i svog novog dečka influencera Hakana Sabancija, inače sina jednog od najbogatijih ljudi u Turskoj. Prije nego što je zakoračila na crveni tepih,

image

Hande Ercel i Hakan Sabanci

Sameer Al-doumy/afp/profimedia/Sameer Al-doumy/afp/profimedia

Hande je napravila i serijal fotografija za svoj Instagram profil koji prati skoro 32 milijuna ljudi. No osim što plijeni svojim izgledom, turska glumica diže prašinu u javnosti i svojim ljubavnim životom, zbog čega su mnogi pozornost obratili na njezina novog odabranika. Prati je glas da se u nju svojedobno zagledao i Brad Pitt, što naravno nikad nije službeno potvrđeno, no jest kada su se na setu "Miriše na ljubav" zaljubili ona i njezin kolega iz serije Kerem Bursin. Glumac je zbog Hande ostavio 30-godišnju glumicu Demet Özdemir, no ni njihova ljubav nije dugo trajala.

Zapravo trajala je točno koliko i emitiranje serije "Miriše na ljubav". Krajem prošle godine doznalo se da je u vezi sa Sabancijem. Inače glumica je Cannes stigla zbog svog filma "Megalopolis".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 11:21