VJENČAO IH ELVIS

Lily Allen je s ljetovanja u Hrvatskoj otišla ravno pred oltar i udala se za poznatog glumca!

Iako im dozvola za vjenčanje vrijedi godinu dana, Lily nije puno čekala, odmah je stala pred oltar
 Instagram

Tek što se vratila s ljetovanja u Hrvatskoj, Lily Allen se udala!

Britanska pjevačica Lily Allen (35) udala se, kako javlja Daily Mail, ovog ponedjeljka za svog dečka Davida Harboura (45), glumca koji se proslavio ulogom u Netflixovoj uspješnici “Stranger Things”.

Vjenčali su se u Graceland kapelici u Las Vegasu, a ceremoniju je vodio imitator Elvisa Presleyja.

Lily je majka dvije kćeri, Marnie Rose (7) i Ethel Mary (9) koje je dobila u braku s dekoraterom Samom Cooperom (42).
Kako smo ranije izvijestili, krajem prošlog tjedna ona i njezin dečko David zatražili su dozvolu za vjenčanje u Las Vegasu.

image
Instagram

Iako im dozvola za vjenčanje vrijedi godinu dana, Lily i David, nisu čekali – odmah su stali pred oltar.

Lilyno prvo vjenčanje znatno se razlikovalo od ovog. Za Coopera se 2011. godine udala u Gloucestershireu, a ambijent je bio vrlo idiličan kao i sama ceremonija. No na kraju se par rastao 2016.

image
Instagram

Njihov je odnos zapao u krizu kad se pjevačica nakon mirnog života na selu odlučila vratiti na glazbenu scenu, zbog neslaganja na koncu su se i rastali.

Glazbenica je nedavno ponovno bila u središtu pozornosti svjetskih medija kada se krajem srpnja pohvalila da je već godinu dana izdržala bez alkohola. Nije to prvi put da je pjevačica progovorila o svojim problemima s ovisnosti.

image
Instagram

Naime, Britanka je prije dvije godine izdala memoare u kojima je iznijela potresne detalje iz privatnog života na početku karijere. Između ostalog, otkrila je i kako je "bila ovisna o alkoholu i osjećala se kao objekt" te da se borila s ovisnošću o drogama i bipolarnim poremećajem. Iz tog mučnog života izvukla se zahvaljujući svom novom suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:49