PODUZETNA PJEVAČICA

Lepa Brena svoju luksuznu jahtu zamijenila jeftinijim plovilom. Razlog će vas iznenaditi

Regionalni mediji raspisali su se o ovom novom poslovnom pothvatu pjevačice...

Lepa Brena i Boba Živojinović

 Instagram/Lepa Brena

Želite li ostatak ljeta provesti na jahti Lepe Brene i Bobe Živojinovića? Odlučite li se na to iskeširat ćete 65.000 eura, a ako vam je cijena previsoka, jahtu možete iznajmiti i kad prođe ljetna sezona po cijeni od 60.000 eura.

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Screenshot Instagram/Lepa Brena/

Regionalni mediji koji su se raspisali o ovom novom poslovnom pothvatu pjevačice, koja će potkraj godine održati nekoliko nastupa u Areni Zagreb, nažalost nisu napisali i koliki je interes za ovakvu vrstu ljetovanja. No, zato su istaknuli kako se radi o 30 metara dugačkoj jahti sa šest spavaćih soba, te velikom dnevnom sobom. Jahta je, procjenjuje se, vrijedna šest milijuna eura, a Lepa Brena naziva je brodićem.

- To je jedan lijep mali brod od oko 30 metara, s pet ili šest spavaćih soba. Nije to samo dar za naše duše. Htjeli smo nešto sebi priuštiti jer je bila specifična situacija, a ja volim vodu, more i plovidbu - rekla je svojedobno za Blic Lepa Brena, koja ove godine, zbog najma jahte, svoju ljubav, prema pisanju regionalnih medija, upražnjava na nešto manje luksuznom plovilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 14:23