FINO U PORTOFINU

Leondardo Di Caprio se ludira po Italiji, pridružili su mu se Tobey Maguire ali i djevojka, evo o kome je riječ

Talijanska manekenka očito je očarala glumca jer stalno su zajendo iako se šuška da su odavno prekinuli

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti

 Terma,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio uživa sa svojom djevojkom, modelom Vittorijom Ceretti i najboljim prijateljem, glumcem Tobeyjem Maguireom u Italiji, prenosi Daily Mail. Nekoliko je fotografija zvijezda, koje uživaju na jahti, završilo na društvenim mrežama, a pojavilo se i nekoliko videozapisa DiCaprija.

Sunčanje, vožnja jet-skijem, talijanska hrana i odmor garancija su lijepo provedenog vremena zvijezda u Italiji. U Portofinu su Ceretti, DiCaprio i Maguire večerali s glumicom Emily Skinner, bivšim glavnim urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom i njegovim suprugom Alecom Maxwellom.

Prije Italije, Maguire se zabavljao na jugu Francuske gdje su ga vidjeli s misterioznom ženom koja podsjeća, kako Daily Mail piše, na glumicu Lily Chee s kojom je početkom srpnja bio na zabavi biznismena Michaela Rubina. Kao što znamo, glumac se 2016. rastao od supruge, dizajnerice nakita, Jennifer Meyer s kojom ima kćerku Ruby i sina Otisa.

Obožavatelji DiCaprija snimili su popularnog glumca nedavno u Monaku što je potaknulo njegove obožavatelje da pretpostave da će se holivudski glumac pojaviti na Olimpijskim igrama u Parizu. "Pitam se hoće li se pojaviti na Olimpijskim igrama kao neki drugi slavni?", napisao je jedan korisnik na X-u.

Kao što znamo, DiCaprio i Ceretti javnost je počela povezivati prošloga kolovoza i iako se početkom godine propitkivao njihov odnos, par je još uvijek skupa. Podsjetimo, DiCaprio je bio u društvu kantautorice Teyane Taylor s kojom je snimao nadolazeći film kada su na zabavi prije Oscara viđeni kako pjevačica nježno miluje DiCaprijevo lice.

Ipak, svako nagađanje je prekinuto kada se kasnije glumac pojavio na ručku s Ceretti i demantirao sva šuškanja. Inače, manekenka je prije holivudskog glumca bila tri godine, od 2020. do 2023., u braku s talijanskim DJ-om Matteom Millerijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 17:17