LOŠE ULAGANJE?

Leonardo DiCaprio uložio milijune u poznati brend, a sad se preznojava: ‘Imaju veliki gubitak i dugove...‘

Glumac je uložio tri milijuna funti u proteklih 12 mjeseci kako bi pomogao razvoju brenda...

Leonardo DiCaprio u filmu ‘Vuk s Wall Streeta‘

 Appian Way/sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp

Glumac Leonardo DiCaprio uložio je svoj novac u britanski brend veganske obuće i sada The Sun piše da mu prijeti ogroman gubitak. Brend Wild Loci Ltd izvijestio je o gubicima od 2,7 milijuna funti te preko 700 tisuća funti dugovanja vjerovnicima. Prošle je godine tvrtka izgubila preko 900 tisuća funti.

Tvrtka je najpoznatija je po proizvodnji Loci tenisica. Riječ je o tenisicama koje su izrađene od recikliranog bambusa, pjene i gume, a svaki par koristi 20 plastičnih boca. Cijena tenisica je otprilike 170 funti i hit su među slavnima. Tako su, osim Leonarda DiCaprija, obožavateljice tenisica i princeza Eugenie te glumica Lily James.

image

Leonardo DiCaprio

Valery Hache/Afp/Profimedia/Valery Hache/afp/profimedia

DiCaprio je, kako prenosi The Sun, uložio tri milijuna funti u proteklih 12 mjeseci kako bi pomogao razvoju spomenutog brenda. "On vidi svijet na isti način na koji ga mi vidimo. Apsolutni je blagoslov imati ga u timu...", rekao je jednom prilikom osnivač Emmanuel Eribo.

Glumac je otkrio da je ponosan na to što je ulagač u brend koji je osviješten o okolišu. "Ponosan sam što sam ulagač u LOCI, brend posvećen minimiziranju svog utjecaja na okoliš, a usmjeren na stvaranje etičke obuće bez okrutnosti", podijelio je glumac koji se već dugo zalaže za pomoć klimi i koji je aktivist. Podsjetimo, 1998. osnovao je Zakladu Leonardo DiCaprio koja podupire više od 35 konzervatorskih projekata u svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 12:12