HOĆE LI NASTUPITI?

Lenny Kravitz sasvim slučajno otkrio detalje vjenčanja svoje kćeri

Zoe je prvi put viđena sa zaručničkim prstenom dok je s Tatumom bila na jednoj zabavi povodom Noći vještica

Zoë Kravitz i Lenny Kravitz

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Lenny Kravitz nerijetko oduševljava svojim režimima vježbanja i fascinantnim izgledom u sedmom desetljeću života, no sada je sva pažnja usmjerena na njegovu kći Zoë i njenu udaju za slavnog glumca Channinga Tatuma.

image

Zoë Kravitz i Lenny Kravitz

Rodin Eckenroth/getty Images/profimedia/Rodin Eckenroth/getty Images/profimedia

- On je stvarno sjajan tip - rekao je poznati glazbenik na "Zoë Ball and Friends" podcastu za svog budućeg zeta.

- Dobro je odgojen. Dakle, ima manire. Šarmantan je i duhovit, tako da je vrlo brzo postao dio obitelji - rekao je 60-godišnji Kravitz i dodao kako si poznati glumac i njegova kći uistinu odgovaraju te otkrio da će se vjenčati iduće godine.

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Rodin Eckenroth/getty Images/profimedia/Rodin Eckenroth/getty Images/profimedia

Na pitanje planira li nastupiti na vjenčanju, poznati je pjevač rekao da neće, već će se "samo družiti", prenosi Page Six.

Ranije ove godine, otkrio je da neće pisati govor povodom Zoëinog vjenčanja.

- To dođe u trenutku. Ne uvježbavam te stvari - rekao je za Entertainment Tonight na ceremoniji Critics Choice Awards u siječnju ove godine, objašnjavajući da će njegove riječi doći "iz srca". Nadalje, tijekom tog intervjua je istaknuo kakose “veseli vjenčanju". Vijest da je Tatum zaprosio Zoë, čija je majka glumica Lisa Bonet, isplivala je u javnost u listopadu 2023., dvije godine nakon što je par počeo izlaziti.

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, Zoe je prvi put viđena sa zaručničkim prstenom dok je s Tatumom bila na jednoj zabavi povodom Noći vještica, a na spomenuti događaj su došli obučeni kao likovi iz horora iz "Rosemaryna beba". Inače, par se upoznao na snimanju trilera "Pussy Island", koji je inače i njezin redateljski debi. Iako nije poznato kada će film točno izaći, ime projekta je u međuvremenu promijenjeno u "Blink Twice".

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Gio/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Gio/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zoë je prethodno bila u braku s glumcem Karlom Glusmanom od lipnja 2019., no podnijela je zahtjev za razvod u prosincu 2020. Razvod su finalizirali u kolovozu 2021. godine.

S druge strane, Tatum je bio u braku s glumicom Jennom Dewan od srpnja 2009. do studenog 2019., a zajedno imaju i 10-godišnju kćer Everly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 15:19