‘ZVUČAO JE LOŠE‘

Legendarni Sir Ian McKellen pao s pozornice, jaukao je od bolova: Završio u bolnici, a publiku izveli iz kazališta

Predstavnici slavnog glumca zahvalili su ‘publici i široj javnosti na dobrim željama‘

Sir Ian McKellen

 Elliott Franks/eyevine/profimedia/Elliott Franks/eyevine/profimedia

Sir Ian McKellen hospitaliziran je ovog ponedjeljka nakon što je pao s pozornice tijekom nastupa u Londonu, piše Page Six.

Naime, ovaj legendarni 85-godišnji glumac je usred izvedbe predstave "Player Kings" u kazalištu Noël Coward izgubio ravnotežu i tijekom scene tučnjave pao s prednje strane pozornice, prenosi BBC, koji je prvi izvijestio o toj vijesti.

image

Sir Ian McKellen

Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok je scensko osoblje potrčalo u pomoć, upalila su se svjetla diljem dvorane i publika je ispraćena iz kazališta, tvrdi izvor. Iako su prizor nazvali "vrlo šokantnim", jedan član publike rekao je za BBC da je McKellen nakon pada "bio pri sebi".

- Publika je šokirana padom Sir Iana McKellena s pozornice u kazalištu Noel Coward. Osoblje mu trenutačno pomaže, moje misli su s njim, glumcima i ekipom - napisao je na X-u Paul Nero, pisac i televizijski voditelj. Netko drugi je na njegov tweet dodao kako je McKellen "zvučao dosta loše".

Glumac se navodno spotaknuo o rekvizite i pao, a zatim je počeo vrištati u bolovima i moliti za pomoć, prenosi Daily Mail. "Pomozite mi, moje ruke...", navodno je ponavljao glumac, prenosi britanski tabloid.

image

Najava za predstavu ‘Player Kings‘

Jacob Freedland/pa Images/profimedia/Jacob Freedland/pa Images/profimedia

Nadalje, predstavnici Iana McKellena zahvalili su "publici i široj javnosti na dobrim željama" i potvrdili obožavateljima da se glumac oporavlja.

- Nakon medicinskih pregleda, briljantni liječnički tim nas je uvjerio da će se brzo i potpuno oporaviti te da je dobrog raspoloženja - stoji u priopćenju glumčevog tima. Dodatno, zahvalili su liječničkoj ekipi koja je pomogla legendarnom glumcu na licu mjesta nesreće. Međutim, producenti su odlučili otkazati predstavu u utorak, 18. lipnja, "kako bi se Ian mogao odmoriti".

Inače, “Player Kings” je trosatna adaptacija Shakespeareovog "Henrika IV.", a započela se izvoditi u travnju 2024. godine. Prema nagađanjima, do subote će igrati na West Endu, a onda kreće na turneju diljem Ujedinjenog Kraljevstva do kraja srpnja.

image

Sir Ian McKellen u emisiji Grahama Nortona

Isabel Infantes/Pa Images/Profimedia/Isabel Infantes/pa Images/profimedia

Ovo je glumčeva šesta glumačka uloga u tri godine otkako su kina ponovno otvorena nakon zatvaranja uzrokovanog pandemijom covida 19. McKellen je rekao Timesu ranije ovog mjeseca da na svaku iduću ulogu gleda "kao da bi mu mogla biti posljednja jer je ipak u srednjim osamdesetima".

- Ako se želite podsjetiti da ste smrtnik, samo morate pogledati u svoj adresar - rekao je tom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 09:09