‘DRE‘S ANATOMY‘

Legendarni reperi snimili urnebesni skeč: Dr. Dre, Eminem, Snoop i 50 Cent jedva pronašli minijaturni penis TV voditelja

U novom skeču koji je snimio za ‘Jimmy Kimmel Live‘ se prilično dobro zabavljao sa svojim slavnim kolegama

Dr Dre i Snoop Dogg

 Screenshot YouTube

Legenda rapa Andre Young već gotovo 40 godina nosi umjetničko ime Dr. Dre, a sada glumi pravog liječnika u novom skeču koji je snimio za ‘Jimmy Kimmel Live‘. Nazvan ‘Dre‘s Anatomy‘, prema popularnoj seriji ‘Uvod u Anatomiju‘ odnosno ‘Grey‘s Anatomy‘, vrti se oko prilično jednostavne šale - voditelj Jimmy Kimmel primljen je u bolnicu, a čini se da mu je penis toliko malen da je potreban cijeli tim liječnika, koje su utjelovile druge glazbene legende poput Snoop Dogga, 50 Centa i Eminema, kako bi ga pronašli.

Tako se Kimmelovo liječenje pretvara u zabavu, a bolnička sala postaje noćni klub, sa zvučnim signalima monitora srca koji se miješaju s ritmovima Dreove i Snoopove pjesme ‘Still D.R.E.‘. Podsjetimo, glazbenik je nedavno javno govorio o tome koliko je važno da crnci ostanu proaktivni kad su u pitanju briga o zdravlju i redoviti pregledi, nakon što je i sam Dr. Dre zbog visokog krvnog tlaka doživio aneurizme mozga i višestruke moždane udare.

"To je ludo, pa sada znam da nisam imao kontrolu nad tim. To je jednostavno nešto što se moglo dogoditi iz vedra neba", rekao je Jamesu Cordenu. "Nisam imao pojma da imam visok krvni tlak ili nešto slično jer vodim zdrav život. Dižem utege, trčim, radim sve što mogu da ostanem zdrav... Visok krvni tlak kod crnaca je čest. Zovu ga tihi ubojica. Jednostavno nemaš pojma da ga imaš pa znate, morate kontrolirati svoja s*anja", rekao je ranije glazbenik.

Na kraju skeča umjesto ‘E.R.‘, odnosno ‘hitne službe‘, pojavljuje se E.M. s Eminemom u glavnoj ulozi, koji u jednom trenutku drži veliku špricu i citira jednu od svojih najpoznatijih pjesama: "You get only one shot", prije nego što se pojavi 50 Cent i podsjeti da su njega upucali devet puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:42