‘PROGNOZA JE DOBRA‘

Legendarni glumac Jeff Bridges na Twitteru objavio da mu je dijagnosticiran limfom

Limfom je najčešći oblik raka limfnog tkiva, koje ima ulogu u zaštiti od infekcija, jer je sastavni dio obrambenog sustava organizma
Jeff Bridges
 Daniel LEAL-OLIVAS/AFP

Oscarom nagrađeni američki glumac Jeff Bridges (70) objavio je na Twitteru da mu je dijagnosticiran limfom, piše BBC.

"Kako bi rekao 'The Dude'... nova su sra** postala jasna", napisao je Bridges. "Dijagnosticiran mi je limfom. Premda je to ozbiljna bolest, sretan sam jer imam odličan tim liječnika i zato što mi je prognoza dobra. Počinjem se liječiti i javljat ću vam svoj napredak."

Bridges je nakon velikog broja poruka podrške koje je dobio na društvenim mrežama objavio i drugi tweet u kojem se zahvalio svima na potpori. "Zahvalan sam na ljubavi koju su mi poslali obitelj i prijatelji. Hvala vam na molitvama i lijepim željama. I, dok imam vašu pažnju, molim nemojte zaboraviti glasati (na američkim predsjedničkim izborima). U ovome smo zajedno. Volim vas, Jeff."

Limfom je najčešći oblik raka limfnog tkiva, koje ima veliku ulogu u zaštiti od infekcija, jer je sastavni dio obrambenog sustava organizma.

Bridges je nagradu Oscar dobio 2010. godine za ulogu alkoholičara i bivšeg country kantautora Otisa Blakea u filmu "Crazy Heart" redatelja Scotta Coopera.

Američki je glumac u svojoj dugoj karijeri ostvario zapažene uloge u filmovima "The Last Picture Show", "Thunderbolt and Lightfoot", "Starman", "The Contender", "True Grit", "Hell or High Water", "Tron", "The Fabulous Baker Boys", "The Fisher King" i "Bad Times at the El Royale", no vjerojatno ga svi najbolje poznaju po ulozi Jeffreyja "The Dudea" Lebowskog iz filma "The Big Lebowski" koji su režirali Joel i Ethan Coen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:57