LJEPOTICA IZ BIH

Laila Hasanovića jedina je izvan obitelji koja je dobila dopuštenje da vidi Michaela Schumachera

Laila i Mick u vezi su nešto više od godinu dana, a ona je među rijetkima koja zna u kakvom je stanju legendarni vozač Formule 1

Laila Hasanović

 Andreas Beil/Imago Sportfotodienst/Profimedia

Posljednjih 11 godina malo tko zna u kakvom je stanju legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher. On je 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju te ga od tada javnost nije imala priliku vidjeti. Njegova obitelj sve drži u strogoj tajnosti, a uskom krugu ljudi koji znaju gdje je i kako je danas Michael se nedavno našla i Laila Hasanović, djevojka Micka Schumachera.

Najmlađi sin Michaela i Corinne je nešto više od godinu dana u vezi s manekenkom koja je rodom iz Bosne i Hercegovine. Kako prenosi Daily Mail, Laila je jedina njegova djevojka kojoj je bilo dopušteno posjetiti Michaela.

image

Laila Hasanović i Mick Schumacher

Andreas Beil/Imago Sportfotodienst/Profimedia

Bild je ranije pisao kako je obitelj Schumacher oduševljena manekenkom te da je često uključuju u obiteljske planove. Pisali su i o tome da je moguće da će se par uskoro i vjenčati.

Laila je rođena u Bosni i Hercegovini, ali je odrasla u Danskoj. "Ako me pitate, ne izgledam kao da sam iz Bosne. Mislim da izgledam kao da sam iz Skandinavije, ali nemam skandinavske krvi u sebi. Smiješno je jer ne izgledam uopće kao moji roditelji", rekla je ona jednom prilikom.

Inače, Michael je navodno prošlog vikenda bio na vjenčanju svoje kćeri Gine u Španjolskoj. To je bio prvi put da ga je u javnosti vidio netko osim njegove obitelji i najbližih, što bi mogao biti znak da je njegova supruga Corinna sve više spremna objaviti svijetu što se događa posljednjih godina iza zatvorenih vrata. Međutim, gostima je bilo strogo zabranjeno korištenje mobitela i fotografiranje. Na vjenčanju je bio i Michaelov brat Ralf koji je nedavno šokirao objavom da je u vezi s muškarcem. Na ceremoniji mu se pridružio i partner Etienne-Bosquet-Cassagne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 16:32