SAMOUKI CHEF

Kuhar ‘vodi ljubav‘ s hranom, žene ne mogu prestati gledati to kulinarsko umijeće: ‘Postat ćemo trudne od ovih videa‘

Strast prema kuhanju gaji od ranih godina, a svojim jelima također pristupa sa strašću i na vrlo erotičan način...

Samouki chef Cedrik Lorenzen

 Screenshot Tiktok/Cedrik Lorenzen/

Samouki kulinarski znalac Cedrik Lorenzen u svojoj je kuhinji spreman na sve - od izrade slastica bez majice, dodirivanja sastojaka ili pak lizanja proizvoda i svojih kreacija, ovaj Australac sa švicarskom adresom uvijek je spreman na seksi kulinarsku prezentaciju. Njegova TikTok zajednica broji zavidnih pet milijuna sljedbenika, a kad mu pogledate videe, ne čudi što je većina pratitelja ženskog roda te što je zaradio nadimak ‘napaljeni TikTok chef‘...

Iako su njegove objave osmišljene na vrlo sugestivan i zanimljiv način, primarni cilj mu je da postane ugostitelj i vodi svoj restoran.

"Strast prema kuhanju gajim od ranih godina, ali tijekom svog sveučilišnog putovanja, koje je započelo 2019., odlučio sam se time ozbiljnije baviti. Moj krajnji cilj je postati ugostitelj", rekao je Cedrik u intervjuu za Spoon University.

@cedriklorenzen Come over for dinner later. Bring whipped cream for dessert. #cedriklorenzen #foodie #yummy #feedme ♬ Toxic - Britney Spears

"Povremeno se uhvatim u razmišljanju o tome jesu li moji potezi previše riskantni i hoću li se suočiti s kritikama ili će me odbaciti. Međutim, shvatio sam da to što radim apsolutno nikome ne šteti. Postoje puno bitnija pitanja kojima se trebamo baviti, kao što su primjerice klimatske promjene, a ne to na koji način prstima diram voće. Svoje sam videe zamislio kao zabavne i interaktivne, a ako to nije sadržaj koji vam se sviđa, predlažem da jednostavno ‘odskrolate‘ dalje. Na koncu konca, uvijek će biti onih kojima nešto nije po volji", zaključuje ovaj chef-influencer, koji je fokusiran na teme romantike i seksualnosti.

Zbog toga se u njegovim videima mogu vidjeti radnje kakve većina žena želi iskusiti u spavaćoj sobi, a svoje dojmove dijele i u komentarima na njegove videe.

"Ja mogu biti ta tvoja hrana", "Ovo bi trebalo biti ilegalno", "Bože, oprosti mi na ovim grešnim mislima", "Spremno čekam otvorenih usta", "Sve ćemo postati trudne od ovih njegovih videa", "Ovaj čovjek će mi izazvati srčani udar", glasili su samo neki od komentara njegovih pratiteljica.

@cedriklorenzen Open your mouth and let me feed you my cream filled churro #dessert #churro #cannoli #foodie ♬ Love Is U - Koryn Hawthorne
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 12:03