INCIDENT u KATARU

Krhotine stakla, nestanak struje i bijeg iz hotela: Djevojke argentinskih nogometaša proživjele su pravu dramu

Osim incidenta sa staklom, u jednom trenutku je nestalo struje u luksuznom hotelu gdje su odsjeli pa su ga odlučili napustiti

Agustina Gandolfo

 Instagram/AgustinaGandolfo

Djevojka nogometaša Lautara Martineza, Agustina Gandolfo, koja bodri argentinskog napadača na Svjetskom prvenstvu u Kataru, podijelila je jednu zabrinjavajuću objavu na svom Instagram storyju.

Naime, u trgovačkom centru u Dohi pronašla je krhotine stakla u soku.

- Želim ovo reći kako se nikome ne bi dogodilo isto jer mi se to čini jako opasnim, započela je.

- Moj šogor je popio pola boce soka i otkrio da su unutra jako veliki komadi stakla, dodala je i otkrila da ih je vlasnik brenda Kombucha optužio da su oni to napravili.

- Rekao nam je da je sve u redu sa sokom i čak nas optužio da smo sami stavili staklo, ne znam kako, jer staklo ne može dospjeti u sok, ispričala je ističući opasnost koju bi ovo predstavljalo za njezinu kćer.

- Beba nema sposobnost, kao što je imao moj šogor, da prepozna da u piću ima stakla. Mislim da je ovo vrlo ozbiljno. Žalili smo se i imamo svjedoke. Sramota, zaključila je.

Objavljeno je da su napustili luksuzni hotel Waterfront nakon nestanka struje i incidenta sa staklom te se premjestili u drugi objekt s pet zvjezdica.

- Platili su puno novca i ne žele sjediti u mraku u hotelskim sobama. Mnogi imaju malu djecu pa su se odlučili preseliti, rekao je izvor Daily Mailu.

Osim nje, u incident su bile uključene supruga Angela Di Marije, Jorgelina Cardoso i supruga Papua Gomeza, Linda Raff.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 23:13