NIJE TO OČEKIVALA

Kraljica horora u šoku zbog Oscara: ‘Do nedavno sam reklamirala jogurt od kojeg se dobro s**e!‘

Jamie Lee Curtis najpoznatija je po hororu Halloween, a sad je nominirana za posrednu ulogu u hitu ‘Everything, everywhere...‘

Jamie Lee Curtis sedam je godina reklamirala Activiju

 Screenshot

- Snimala sam tijekom karijere jeftine hororce i prodavala jogurt od kojeg se dobro s**e. Tako da nisam očekivala da ću na kraju biti nominirana za Oscara, odgovorila je u svom stilu kraljica horora, Jamie Lee Curtis kad su je pitali je li očekivala nominaciju za sporednu ulogu u ovogodišnjem hitu "Everything Everywhere All at Once".

- Imam 64 godine, a glumom se bavim od svoje devetnaeste, nastavila je objašnjavati za AP žena koja se proslavila u kultnom slasheru ‘Halloween‘ Johna Carpentera koji je do danas doživio brojne nastavke. Kad se već spominje jogurt, riječ je o brandu Activia, dostupnom i u Hrvatskoj, a riječ je o probiotiku koji ‘podržava dobro zdravlje crijeva‘.

Curtisova je za Activiju reklame snimala sedam godina, a s njom su se zbog toga sprdali i u popularnom showu ‘Saturday Night Live‘. Ipak, svoje ime na popisu nominiranih nije očekivala.

-Trijezna sam pune 24 godine, a kad si trijezan onda živiš u realnosti. Nije to nikakva magija ni fantazija, prihvaćaš ono što ti se događa pa sam tako prihvatila i nominaciju. Ipak, šokiralo me, a onda i oduševilo, izjavila je.

image

Jamie Lee u hitu ‘Halloween‘

Miramax Collection/Everett/Profimedia/Miramax Collection/everett/profimedia

Jamie Lee osim po ulozi u ‘Halloweenu‘, gdje se i u novoj trilogiji bori protiv jednog od najpoznatijih negativaca Michaela Myersa pamtimo i po ulogama u velikim hitovima ‘Riba zvana Wanda‘, ‘Istinite laži‘, ‘Nož u leđa‘, ‘Kolo sreće‘ i drugima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:23