PRAZAN KALENDAR

Kraljevski stručnjak ponovno zabrinuo fanove Kate Middleton: ‘Možda se nikad neće vratiti...‘

Inače su princeza Kate i princ William bili središnje figure brojnih kraljevskih događaja

Princeza od Walesa, Kate Middleton

 Odd Andersen/Afp

Princeza Kate Middleton "možda se nikad neće vratiti u ulogu u kojoj su je ljudi prije vidjeli", rekao je izvor za US Weekly. Inače, princeza je zajedno sa suprugom, princem Williamom, bila centar kraljevskih događanja.

Izvor je dodao da se trenutno "procjenjuje koje dužnosti će moći preuzeti kad se vrati", nakon što je išla na preventivne kemoterapije zbog raka. Kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams komentirao je njezine obaveze te rekao da će one biti pažljivo odabirane i da će se oslanjati na medicinske savjete. Ranije je jedan izvor otkrio za Daily Beast da se princeza možda više neće pojavljivati kao aktivna članica kraljevske obitelji do kraja 2024.

image

Kate Middleton

I-images/Eyevine/Profimedia/I-images/eyevine/profimedia

"Rečeno mi je da je ovogodišnji kalendar prazan. Nema ništa planirano. Možda se neće pojavljivati ​​u javnosti do kraja godine", rekao je izvor koji je navodno prijatelj Kate i Williama. Otkrio je i zašto joj je sada prioritet mentalno zdravlje.

"Ključna stvar za nju sad je izbjegavanje bilo kakve vrste stresa ili tjeskobe i jednostavno nastavlja s oporavkom", dodao je.

Podsjećamo, Middleton nije bila u javnosti od siječnja jer je išla, kako su izvijestili iz palače, na "planiranu" abdominalnu operaciju, a nakon duljeg izbivanja iz javnosti internetom su krenule kružiti teorije zavjere koje je Kate na kraju smirila videom, koji je objavila 22. ožujka, a u kojem objašnjava da ima rak.

William se vratio svojim kraljevskim dužnostima u travnju i otkrio kako se Kate drži.

"Da, svi smo dobro", rekao je kratko.

image

Kate Middleton i princ William

Chris Floyd/camera Press/Shutterstock Editorial/Profimedia/Chris Floyd/camera Press/shutterstock Editorial/profimedia

U svibnju je jedna osoba bliska kraljevskoj obitelji rekla za Vanity Fair kako je princeza bolje.

"Veliko je olakšanje jer tolerira lijekove i zapravo je puno bolje", otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 10:16