‘BABY REINDEER‘

Kontroverzni voditelj našao stvarnu uhodu po kojoj je bazirana šokantna serija: ‘Nasamario me!‘

Popričao je sa ženom za koju se smatra da je uistinu bila uhoda koja se pojavljuje u novoj hit seriji

Scena iz ‘Baby Reindeera‘

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Poznati voditelj Piers Morgan objavio je prvu najavu za svoj intervju sa "stvarnom Marthom" iz šokantne Netflixove serije "Baby Reindeer".

Naime, Morgan je popričao sa ženom za koju se smatra da je uistinu bila uhoda koja se pojavljuje u novoj hit seriji komičara Richarda Gadda. Prema svemu sudeći, 48-godišnja žena iz Škotske nastoji "objasniti kako stvari stoje" nakon globalnog uspjeha serije, a Morgan se već suočio s negativnim reakcijama onih koji su preživjeli uhođenje zbog svoje "neodgovorne odluke da intervjuira ženu povezanu sa serijom i tim zločinima".

Iako je Daily Mail do sada odlučio ne imenovati je i ne objavljivati njene fotografije, Piers je objavio najavu za svoj intervju i podijelio fotografiju žene, odnosno, "Marthe iz pravog života". Doduše, danas se navodna uhoda obrušila na Morgana, rekavši da se osjećala kao da je "nasamarena samim pojavljivanjem u njegovoj emisiji".

- Prije svega, zašto ste odlučili izaći u javnost? Kada ste znali da ste vi osoba koja je prikazana u seriji? Jeste li ikada bili u zatvoru? - upitao je Morgan u najavi.

Najava završava Morganovim pitanjem: "Evo u čemu je stvar, ja ne znam istinu - vi znate. Možete li pogledati u kameru i poručiti nešto ljudima koji još uvijek sumnjaju u vas?".

Kerri Layton, koja je i sama pretrpjela 14-godišnje uhođenje, danas je rekla da taj intervju smatra "mučnim".

- Budući da sam i sama prošla puno kao žrtva uhođenja, znam koliko je ovo opasno. Prestanite predstavljati uhođenje kao nešto glamurozno - dodala je profesionalna jazz pjevačica u objavi na društvenim mrežama.

Što se tiče već sada kontroverznog intervjua, Škotkinja će večeras prekinuti šutnju u svom prvom televizijskom intervjuu s Piersom. Doduše, čak i prije nego što je intervju sa slavnim voditeljem+uopće emitiran, žena je već krenula u ofenzivu, rekavši da "nije sretna" i da osjeća da joj je voditelj "namjestio".

Uspoređujući polusatni intervju sa "sparingom", navodna uhoda optužila je Morgana da ju je pokušao "saplesti" svojim pitanjima.

- Piers me stalno ispitivao "jesam li sigurna da tom tipu nisam poslala 41 tisuću e-mailova i telefonskih poziva". Velik dio intervjua, dobrih 10 minuta, stalno se vraćao na to - rekla je za Daily Record.

- Čak i da sam poslala neke e-mailove, to ne znači da sam kriva za ostale stvari. Kao što sam rekla, da bismo nešto nazvali "istinitom pričom", mora biti gotovo 100 posto istinito - objasnila je i dodala kako joj se čini da je intervju bio "namješten", a ističe kako se osjeća "pomalo iskorištenom".

‘Piers Morgan Uncensored specijal‘ bit će emitiran na njegovom YouTube kanalu, koji ima 2,58 milijuna pretplatnika, a kako je rekla navodna uhoda u pretpremijeri intervjua, ona će nastojati "ispraviti stvari" prekidom šutnje nakon globalnog uspjeha serije ‘Baby Reindeer‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 13:51